2777
2789
عنوان

ای کاش آنقد سیگار رو گرون میکردن که هیچکس نتونه بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 28 پست
خانوادش باید به فکرش باشن وقتی چون پسره ولش میکنن تو خیابونا هر غلطی دلش میخواد بکنه همین میشه دیگه

تا زه گل هم می کشید 

مشروب خورده وبد تاری دید گرفته بود 

اومده بود بیمارستان 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

بازم براشون سخت تر میشه چطوری همچی رو انقد گرون می کننن خب سیگارم گرون کننن

باور کنید از خورد و خوراکشون می زنند و تهیه می کنند. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ایی دقیقا از بغل هرکییی رد میشی بو سیگار میده مخصوصا مایی ک ریه مون حساسه کوچه خیابون پر شده بود سیگ ...

همین 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

تا زه گل هم می کشید مشروب خورده وبد تاری دید گرفته بود اومده بود بیمارستان

واقعا تقصیر خانوادست تا میتونن دختراشونو زجر میدن محدود میکننن بعد نوبت به پسراشون میرسه دست میکشن میگن وای گل پسرم باید بره تو خیابونا مرد بشه 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

واقعا تقصیر خانوادست تا میتونن دختراشونو زجر میدن محدود میکننن بعد نوبت به پسراشون میرسه دست میکشن م ...

نمیدونم جریانش چی بود 

هر چی بود گناه داشت 

فکر می‌کرد این کارا کلاس داره 

نمیدونم جریانش چی بود هر چی بود گناه داشت فکر می‌کرد این کارا کلاس داره

نوجونای الانو نگاه نوجونای ده شصتو ببین چی به سرمون داره میاد به کجا داریم میریم 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

من الان دلم واقعا سیگار میخواد

خب برو بکش 

یه فامیلی داشتیم 

لحظه ای که مرد 

به بچه هاش گفت برای من گریه نکنید 

من هیچی تو دنیا به دل خودم نذاشتم

راستم میگفت 7تا زن گرفت 

نوجونای الانو نگاه نوجونای ده شصتو ببین چی به سرمون داره میاد به کجا داریم میریم

قبول داری 

خیلی از مشکلات از فضا مجازی میاد 

آخه اگر بگیم بخاطر فقر هست 

قدیم هم فقر بوده 

خب برو بکش یه فامیلی داشتیم لحظه ای که مرد به بچه هاش گفت برای من گریه نکنید من هیچی تو دنیا به دل خ ...

ربطش به حرف من چی بود حالا

نیست که بکشم 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
ربطش به حرف من چی بود حالانیست که بکشم

ربط داشت 

یعنی چیز ی به دل خودت نذار 

فامیلمون تا اخر عمرش خوشی کرد

ربط داشت یعنی چیز ی به دل خودت نذار فامیلمون تا اخر عمرش خوشی کرد

چشم میکشم 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
چشم میکشم

😂

این فامیلمون حدودا 60 سالش اینا بود 

تعریف می کرد میگفت 

من وقتی تو خیابون دارم رانندگی می کنم 

بستنی دلم بکشه 

اگر حتی عجله هم داشته باشم 

اول میزنم کنار 

میرم بستنی میخورم بعد حرکت می کنم 

😂این فامیلمون حدودا 60 سالش اینا بود تعریف می کرد میگفت من وقتی تو خیابون دارم رانندگی می کنم بستنی ...

بله

قبول داری خیلی از مشکلات از فضا مجازی میاد آخه اگر بگیم بخاطر فقر هست قدیم هم فقر بوده

همش زیر سر مجازیع به خدا