2777
2789
تاپیکاتو خوندم،منم شرایطم مثل شماست،انشااله بچت پسرهدعاکن مال منم پسرباشه

مال من که قطعا دختره همه میگن دختر ولی انشالله مال شما پسر باشه من خیلی ضدحال خوردم اصلا باورم نمیشه هیچکس نیست حتی دلداریم بده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مال من که قطعا دختره همه میگن دختر ولی انشالله مال شما پسر باشه من خیلی ضدحال خوردم اصلا باورم نمیشه ...

بمیرم برات،درکت می کنم،منم استرس زیادی دارم

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مال من که قطعا دختره همه میگن دختر ولی انشالله مال شما پسر باشه من خیلی ضدحال خوردم اصلا باورم نمیشه ...

بازم احتمال داره عوض شه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دکتر گفت دختره احتمالا من ی دختر دارم دلم میخاست این یکی پسر باشه از صبح ی حالیم تو شوکم

اوخی اشکال نداره بخدا دختر بااااید خواهر داشته باشه 😍

ما ۵تا خواهریم اینقدر خوبهههه و بهمون خوش میگذرههه😍😂

بعضی اوقات به مامانم میگم کاش بیشتر بودیمااا😍

قیافه مامانم 😒😤

خدا برات نگهشون داره غمت نباشه بعدن که بزرگتر شدن به حرفم میرسی😘

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

اوخی اشکال نداره بخدا دختر بااااید خواهر داشته باشه 😍ما ۵تا خواهریم اینقدر خوبهههه و بهمون خوش میگذ ...

میدونم خوبه ولی با حرف مردم چ کنم با خانواده شوهر بی فرهنگ چ کنم

خدا نکنه حتی شوهرم ناراحته چیزی نگفت ولی معلومه رفتاراش مثل قبل نیست

چی بگم،انشااله که پسره

شوهرمنم بروز نمیده ولی دلش پسر میخواد،گفتم بیااسم دخترونه انتخاب کنیم بحثو عوض کردم،دلم مثل سیر و سرکه میجوشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مازنا خیلی مظلومیم،حتی تو حاملگی هم باید استرس چیزیو بکشیم که دست خودمون نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من سردختردومم بخاطر عقاید یکسری عنتر خاله زنک با افکارپوسیده کلی ناشکری کردم و الان دوتا دخترم همش تودکتران و هرچی توبه میکنم انگار نه انگار انقدرناپاکم که حالم از خودم بهم میخورم .خاک برسرمن ناشکر خاک برسرمن بی لیاقت کاش دردهنمو گل میگرفتن انقدر روحکو خدا زرنمیزدم کاش بمیرم واین روزارونمیدیدم خدامنو بکشه دختر کوچیکم حتی کف پاهامم میبوسه من بمیرم بهتره حیف دختر حیف بچه که خدابه منه بی لیاقت داد خدایا دیگه بسمه 

ول کنننن گور بابا همشوننن

بقران مامانم میگه هربار رفتم سنوگرافی و گفت دختره خم به ابروم نیومد و با خنده از اتاق اومدم بیرون 

پشت مامانمم حرف بود اما کیه که اهمیت بده 

نباید به حرف پروبال داد و بزرگش کرد 

مامانم میگه منم دلم میخواست حداقل یدونه پسر خدا بهم بده اما وقتی نخواست و نداد میتونم باهاش بجنگم؟

حکمتش در این بوده که فقط دختر باشیم 

حالا شما الکی خودتو اذیت نکن هوایِ بچه هاتو داشته باش 

بچه ها به یه مادرِ قووی نیاز دارن 😘

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

من سردختردومم بخاطر عقاید یکسری عنتر خاله زنک با افکارپوسیده کلی ناشکری کردم و الان دوتا دخترم همش ت ...

اینطور نگو هیچ مادری بد بچهاشو نمیخاد ماهم دست خودمون نیست که ناراحتیم والا من دست خودم نیست همش میگم خداروشکر ولی بازم تو فکرشم

اینطور نگو هیچ مادری بد بچهاشو نمیخاد ماهم دست خودمون نیست که ناراحتیم والا من دست خودم نیست همش میگ ...

من خیرسرم نماز خون وقران خون فامیل بودم اونوقت تحت تاثیر حرفای مفت کسایی که سالی یکبارم نمی بینمشون هدیه ی خداروناشکری کردم .