2777
2789
عنوان

لباس شب یلدای من و مامانم😅📸❤

| مشاهده متن کامل بحث + 40838 بازدید | 570 پست
نه حسود نیستیاین یه حسیه کم و بیش تو وجود همه هستیه عده کنترل میکننیه عده نمیتونن و نتیجش میشه این ت ...

تو هم ب دلت نگیر،پیش میاد،

مصی من خودم دو سال بیشتره ک اینستاندارم چون خواه ناخواه یه حسی بهم میداد،یه جوری که زندگیم از چشمم میفتاد،

بعضی ها توانایی اینو دادن که تفاوت هارو راحت هضم کنن و اذیت نشن ولی من که میبینم ب اون حد نرسیدم ترجیح دادم خودمو تو شرایطش قرار ندم، بنظرم کسی هم که با تاپیک های نینی سایت یا شخص خاصی اذیت میشه بهتره پیگیری نکنه

راستی مصی امسال یلدا خونه خودمونیم چهار نفری،

ایده خاصی داری راهنماییم کنی،

من تو ذهنم هس جنگ شادی چیزی بود بریم یا رستوران موسیقی زنده،نشد شهربازی جایی و در نهایت اونم نشه خونمون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معصومه لطفا هیج وقت نرو .. میدونم ناراحت شدی از دست بعضی از حسودا و عقده اییا اینا خودشون عادت کردن ...

دقیقا منم عید امسال یه اتفاق ناگواری برام افتاد که نمیتونستم با کسی درمیون بذارم اما یه شب با مصی صحبت کردم کلی دلداریم داد و راهنماییم کرد 

هر وقت که یاد اون شب و حال بدم میوفتم و جوری که مصی حالمو خوب کرد فقط از خدا براش بهترینا رو میخوام چون قلب مهربونش لایق بهتریناس🥲❤️

سلام عزیزم خوبی...

وقتی دیدم چقد ناراحتت کردن یاد خودم افتادم چقد اذیتم کردن چقد فحش خوردم چقد خانوادم فحش دادن...

بهم حرفایی زدن که خدا خودش شاهده چقد قلبم شکست...ولی هیچی نگفتم خدا شاهده هیچوقت اونجوری توهینی که کردنو من نکردم...

و منم عین شما قصدم پز نبود،فقط قصدم انرژیه خوبی بود که به بقیه منتقل کنم...

وقتی شنیدم بعضی هاشون اسم منم اوردن خیلی ناراحت شدم چرا باید یه غذا رو پز بدونن...

یا یه لباس و جوراب شما رو ...واقعا ناراحت کننده...

(این جمله واس خود منه اگه اذیتت کننده منِ بهار۲۱۲۴هرشب غذا میذارم خب دیگه نمیذارم ببینم دیگه به کی گیر میدید...و میگید پز میده...)

ولی اینو خواستم مصی جان بهت بگم زود تسلیم نشو،کم نیار،بمون و بجنگ🌷

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

سلام مصی جان 

من دیشب خسته بودم نتونستم کامنت بزنم

فقط لایک کردم و خوندم.

اینجا انرژی منفی زیاد داره و خودمم دیگه زیاد نمیام و گاهی هم بیام تو تاپیک عکس بیشتر وقت میگذرونم...

برای همین هر کسی از سایت میره چیزی از دست نداده...

اما موندن در این سایت چندتا نکته داره...دیشب قطعا بهش رسیدی ...

اولش ناراحت میشیم از حرف ها ...عکس العمل مون مثل همین رفتن هستش...

بعد از چند ساعت، می بینیم که همون حرف ها، دیگه ناراحت کننده نیستند...من اینجا به رشد رسیدم...این اواخر زیاد حرف زشت و نامربوط شنیدم ولی انگار دیگه اهمیتی برام ندارند...حتی پیگیر نمیشم که طرف تعلیق شد برای حرف زشتش یا نشد چون میدونم اینجا تعداد کاربر مهمه نه کیفیت کاربر:)

الان قطعا خیلی حرفهایی که شنیدی دیگه برات اون دوز را ندارند... این قسمت از رشد خیلی خوبه...دیگه برات مهم نیستن ...من تو وبلاگم یه ترول دارم که دائم میاد و میره ... اصلا برام حضورش ناراحت کننده نیست  چون متوجهم درد میکشه اونجا...چون اگر دردی نبود و ناراحت نبود نمیومد اونجا فحش بده...معلومه که زندگی اش ترکیده  و خیلی چیزا را از دست داده و از من طلب داره:) 

بره تراپی و هزینه رشد بده تا خوب بشه 😃

چون میفهمم ادمها دردشون از چیه، برای همین ولشون میکنم...

من این رشد را دوست داشتم...برای همین زندگی آسوده تری دارم در دنیای واقعی ...چیزی کسی بگه قبل از ناراحت شدن به این فکر میکنم که اون آدم چقدر قربانی بوده که حالا جلاد شده و ....

خلاصه که میدونم در دنیای واقعی، آدم حسابی ها اطرافتن ...شما خودت رفتارت خیلی خوبه و آدمهایی را جذب کردی که اوکی هستن ...مثل همسر و خانواده اش و ...

در زندگی ات ممکن هست همین ادم های سایت را ببینی ...اونجا دیگه این رشد را کردی قبلا ...تو سایت بودی و دیدی و علت رفتارها را فهمیدی ..برای همین شوکه نمیشی...

بهترین ها برات رقم بخوره خانم دل انگیز

😘😘

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

سلام مصی جان من دیشب خسته بودم نتونستم کامنت بزنمفقط لایک کردم و خوندم. اینجا انرژی منفی زیاد داره و ...

سلام بانو 

متاسفانه کاربرای سایت دچار افراط و تفریط شدند تاپیکایی با محتوای خوب و مفید بسیار محدوده.اصل نی نی سایت فراموش شده

بعضی مواقع دیدم تاپیک مفید و جامعی زده شده ولی ی تعداد محدود کاربر جوابگو هستند و اونجا حضور دارند اما تاپیکای بی محتوا اکثرا تو لیست پربازدیدها!

ی عده برای جلب توجه یا از سر استیصال تاپیک با بار منفی میزنند خیانت.رها شدن.اعتیاد.مشکلات و درگیری با خانواده همسر...این مدل تاپیکا بازدید خور زیاد داره و اکثرا در ردیف تاپیک داغ قرار می گیرند ی مدل تاپیک هم تاپیک پرطرفدار عکس که استارتر تاپیک با ذوق چیزی داره نشون میده یا قصد جلب توجه داره ما اکثرا میدونیم کسی که دلخوشی های زیاد تو زندگیش داره اینجا دنبال جار زدنش نیست باید قبول کنیم از همه مدل طیف کاربری عضو این سایتن اگه قصد خیر و خوبی داریم باید با همه ی این کاربرا همسو شیم.من نوعی چند ساله عضو این سایتم با کاربری آندریاس از سال ۹۷ فعلا به شرایطی نمیتونم وارد اکانتم شم خوشی تو دنیای واقعی زیاد داشتم ولی تا به حال نه تاپیکی در موردش زدم نه بیان کردم حضورم اینجا فقط باب تبادل نظره.ولی کاربری که دائم در حال تاپیک زدنه و فعاله دیگه نمیتونه هر مدل تاپیکی اینجا بزنه باید به عنوان و محتوای تاپیکش دقت کنه.ارجاعتون میدم به تاپیک دوم خودتون(لذت های خود را کشف کن) که ی جورایی اشاره به این موضوع دارید و چقدر زیبا بیان کردید

(تو هیچ سفری اصلا به فکر عکس نبودیم .به فکر استوری کردن.فقط از لحظه ی اکنون لذت بردیم .بلعکس خیلی ها که مرتب چهره و ژست برای عکس مهیا میکنن و دغدغه ی زیبا افتادن تو عکس را دارن ...

خواستم این متن از دل بر آمده را بذارم اینجا برای زنان سرزمینم 🤗)

آدم میفهمه حس میکنه این متن یا عکسی که تایپ شده چ نیتی پشتشه

بنده شخصیو میشناسم که منزل جدید قسمت خوب شهر اجاره کردند لباس جدید می‌خرند و از کوچکترین گردش و تفریح که میرند اونو استوری می کنند و می‌بینم که دیگران به چشم یک انسان تازه به دوران رسیده و دنبال توجه بهش نگاه می کنند شخصیت جالب و جذابی برای دیگران نداره از دورن خالیه 

به قول عزیزی فضای پر زرق و برق اینستا...مارو به اینجا کشونده تا از در قید ظاهر بودن و زندگی تجملاتی دور باشیم

درسته بیان و انتقاد هم باید سازنده باشه نه همراه با کینه ورزی و توهین به کاربرا و قطعا حضور افرادی مثل شما فضای شاد و دوستانه ای تو این سایت ایجاد میکنه و من لذت می‌برم از محتوای تاپیکاتون که اشاره به واقعیات جامعه و شناخت شخصیت فردی و هدف اصلی هر خانمیه این دست تاپیکا که حد اعتدال رعایت می کنند فکر کنم خواسته ی اکثر کاربران سایته 

در نهایت به دوستانی که انتقاد کردند توصیه می‌کنم محتوای تاپیکی که باب میلتون نیست واردش نشید.هر چیز که در جستن آنی آنی. هر کسی اختیار تاپیک و تایپشو داره ما واقعا نمیتونیم به کسی خرده بگیریم چطور بحرف یا چ نوع رفتاری داشته باش 

به قول شما باید اینقدر رو شخصیت فردیشون کار کنند و آزمون خطا بدند تا دیگه هر اتفاق و منظر ناخوشی وجه بد و آزار دهنده براشون نداشته باشه

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

سلام مصی جان خوبی 

یه سوال راجع به لیزر داشتم یادمه یه جا گفتی قبلا کندلا میرفتی الان تغییر دادی به سایناشور وخیلی راضی هستی ازش 

میشه یه توضیح بدی سایناشور چطوره 

سری جدا داره ؟ اینکه اول یه لیزر دیگه میرفتی الان تغییرش دادی موهات بیشتر نشد؟

ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

مصی راستی من یه پیج دارم تو اینستا لباساشون خیلی نازه 

فک نکنم سفارش بدی تا یلدا برسه ولی اگه این مدلی حضوری پیدا کنی عالیه

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
سلام عزیزم خوبی...وقتی دیدم چقد ناراحتت کردن یاد خودم افتادم چقد اذیتم کردن چقد فحش خوردم چقد خانواد ...

جالبه خودت کامنتهای استارتر اون تاپیک رو لایک کردی الانم اینطرف به مصی قوت قلب میدی😏