سلام بانو
متاسفانه کاربرای سایت دچار افراط و تفریط شدند تاپیکایی با محتوای خوب و مفید بسیار محدوده.اصل نی نی سایت فراموش شده
بعضی مواقع دیدم تاپیک مفید و جامعی زده شده ولی ی تعداد محدود کاربر جوابگو هستند و اونجا حضور دارند اما تاپیکای بی محتوا اکثرا تو لیست پربازدیدها!
ی عده برای جلب توجه یا از سر استیصال تاپیک با بار منفی میزنند خیانت.رها شدن.اعتیاد.مشکلات و درگیری با خانواده همسر...این مدل تاپیکا بازدید خور زیاد داره و اکثرا در ردیف تاپیک داغ قرار می گیرند ی مدل تاپیک هم تاپیک پرطرفدار عکس که استارتر تاپیک با ذوق چیزی داره نشون میده یا قصد جلب توجه داره ما اکثرا میدونیم کسی که دلخوشی های زیاد تو زندگیش داره اینجا دنبال جار زدنش نیست باید قبول کنیم از همه مدل طیف کاربری عضو این سایتن اگه قصد خیر و خوبی داریم باید با همه ی این کاربرا همسو شیم.من نوعی چند ساله عضو این سایتم با کاربری آندریاس از سال ۹۷ فعلا به شرایطی نمیتونم وارد اکانتم شم خوشی تو دنیای واقعی زیاد داشتم ولی تا به حال نه تاپیکی در موردش زدم نه بیان کردم حضورم اینجا فقط باب تبادل نظره.ولی کاربری که دائم در حال تاپیک زدنه و فعاله دیگه نمیتونه هر مدل تاپیکی اینجا بزنه باید به عنوان و محتوای تاپیکش دقت کنه.ارجاعتون میدم به تاپیک دوم خودتون(لذت های خود را کشف کن) که ی جورایی اشاره به این موضوع دارید و چقدر زیبا بیان کردید
(تو هیچ سفری اصلا به فکر عکس نبودیم .به فکر استوری کردن.فقط از لحظه ی اکنون لذت بردیم .بلعکس خیلی ها که مرتب چهره و ژست برای عکس مهیا میکنن و دغدغه ی زیبا افتادن تو عکس را دارن ...
خواستم این متن از دل بر آمده را بذارم اینجا برای زنان سرزمینم 🤗)
آدم میفهمه حس میکنه این متن یا عکسی که تایپ شده چ نیتی پشتشه
بنده شخصیو میشناسم که منزل جدید قسمت خوب شهر اجاره کردند لباس جدید میخرند و از کوچکترین گردش و تفریح که میرند اونو استوری می کنند و میبینم که دیگران به چشم یک انسان تازه به دوران رسیده و دنبال توجه بهش نگاه می کنند شخصیت جالب و جذابی برای دیگران نداره از دورن خالیه
به قول عزیزی فضای پر زرق و برق اینستا...مارو به اینجا کشونده تا از در قید ظاهر بودن و زندگی تجملاتی دور باشیم
درسته بیان و انتقاد هم باید سازنده باشه نه همراه با کینه ورزی و توهین به کاربرا و قطعا حضور افرادی مثل شما فضای شاد و دوستانه ای تو این سایت ایجاد میکنه و من لذت میبرم از محتوای تاپیکاتون که اشاره به واقعیات جامعه و شناخت شخصیت فردی و هدف اصلی هر خانمیه این دست تاپیکا که حد اعتدال رعایت می کنند فکر کنم خواسته ی اکثر کاربران سایته
در نهایت به دوستانی که انتقاد کردند توصیه میکنم محتوای تاپیکی که باب میلتون نیست واردش نشید.هر چیز که در جستن آنی آنی. هر کسی اختیار تاپیک و تایپشو داره ما واقعا نمیتونیم به کسی خرده بگیریم چطور بحرف یا چ نوع رفتاری داشته باش
به قول شما باید اینقدر رو شخصیت فردیشون کار کنند و آزمون خطا بدند تا دیگه هر اتفاق و منظر ناخوشی وجه بد و آزار دهنده براشون نداشته باشه