2777
2789
عنوان

سن من واسه ازدواج دیر شده به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 113 پست
درست میگی اما ب اینم فکر کن ک هر چی سن بالاتر بره شانس ادم خوب میاد پایین

اینم متفاوته ، من خودم تا ۲۲ سالگی خواستگار خوب نداشتم 

خودم هم از زمین تا آسمون با اون موقع فرق دارم 

آدم از بیست پنج سال به بعد تقریباً کم کم  شخصیتش ثبات پیدا میکنه و میفهمه از زندگی چی میخواد 

من اکثر ازدواجا  خوب رو دیدم بالای ۲۵ ، ۲۶ سال بودن

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا اکثر مردا دنبال خانم کم سن و سال و جوون وشاداب میگردن

اگ با دهه هشتادیا سرو کله میزدی این حرفو نمیگفتیاکثرا تو فاز خاصی ان و دپ و بی انگیزه و از عالم و آدم طلبکارن و از شوهر فقط پول و آسایش میخان

اینم متفاوته ، من خودم تا ۲۲ سالگی خواستگار خوب نداشتم خودم هم از زمین تا آسمون با اون موقع فرق دارم ...

خب این شانس شما بوده من خیلیا رو دیدم برعکس شما بوده دختر عموی خودم معلمه خوشگله اللن ۳۱ سالشه چند سال میش چ خاستگارایی داشت ازدواج نکرد الان دیگ مورد خوبی براش نمیاد یا اصلا نمیاد و اینقدر تو خودشه و افسرده شده

من اعتقادی ب قسمت ندارم ادم خودش سرنوشت خودشو میسازه و میتونه تغییر بده

سرنوشت یعنی من سه سال پیش اقدام کردم برای بچه ولی قسمت نبود حکمت چیز دیگه ای بود

دوس داشتم طبیعی وبدون دردسر باردار بشم ولی درنهایت بعد کلی سختی ivf کردم وهنوز هیچی به هیچی به این میگن قسمت 

حکم صادر نمیکنیم اسی نظر خاست ماهم نظرمونو گفتیم دلیل نمیشه چون شما مخالف ازدواجی همه عین شما باشن ی ...

من مخالف ازدواج نیستم فقط گفتم دیر نیست 

حرف شما اشتباه بود ، کسی این حرف که بعد ۲۶ دیره رو قبول نداره ، دیر یا زود بودنش بستگی به خیلی چیزا داره 

شما با اون حرفی که زدی دلهره استارتر رو بیشتر میکنی و سوق میدی به سمت عجله کردن 

وقتی طرف خودش داره صریح میگه آدمادگیش رو نداره یعنی اینکه اگه الان بخواد انتخاب کنه ریسک انتخاب اشتباهش بالا میره

سرنوشت یعنی من سه سال پیش اقدام کردم برای بچه ولی قسمت نبود حکمت چیز دیگه ای بوددوس داشتم طبیعی وبدو ...

الان ۷۰ درصد خانما نازا شدن ک ب عوامل محیطی مرتبطه  ینی خدا قسمت و سرنوشت همه رو اینجوری افریده ک نازا بشن من خودم ی بچه دارم اما دکتر بهم گفت ذخیره تخمدانت خیلی کمه و اندومتریوز هم داری اینا باعث میشه من بچه دار نشم

خب این شانس شما بوده من خیلیا رو دیدم برعکس شما بوده دختر عموی خودم معلمه خوشگله اللن ۳۱ سالشه چند س ...

اتفاقا باعث خوش شانسی بود برام 😄 چون نه فکرش بودم نه آمادگیش رو داشتم نه خانوادم اجازه میدادن اتفاقاً تو این مدت

ازدواج خیلیا رو دیدم و درس گرفتم و تجربم بیشتر شد

من مخالف ازدواج نیستم فقط گفتم دیر نیست حرف شما اشتباه بود ، کسی این حرف که بعد ۲۶ دیره رو قبول ندار ...

خرف من از نظر شما تشتباه بود و حرف شماهم از نظر من اشتباهه عزیزم نظرت رو ب من تحمیل نکن نترسوندمش نگاه کن پایین پستم بهش گفتم اگ مورد خوب اومد برات دست دست نکن غیر از این از چاله تو چاه نیوفت گفتم ک اگاهش کنم ن دلهره بدم

الان ۷۰ درصد خانما نازا شدن ک ب عوامل محیطی مرتبطه ینی خدا قسمت و سرنوشت همه رو اینجوری افریده ک نا ...

من علت ناباروریم رو نمیدونم یعنی علتش معلوم نیست 

همیشه همه 0یز دست ما نیست

من بشدت اعتقاد دارم ازدواج وبچه دارشدن دست خداس و اون باید بخواد وگرن اینهمه روش درمانی وبهترین دکترا عملا هیچی نیستن