2777
2789
عنوان

از دست زندگی خیلی دلگیرم

173 بازدید | 26 پست

دختر خوبی بودم خانواده خیلی خوب داشتم.تقریبا ایده ال بودم برای ازدواج شغل خوبی داشتم.ظاهرم متوسط بود بد نبود 

ازدواج کردم.حالا خیلی خیلی خسته و فرسوده شدم.معلوم شد خانواده شوهرم اصلا وضع مالی مناسبی ندارن عروسی نگرفتم پول های عقدو جمع کردیم ماشین خریدیم.ی پول کمی پدر شوهرم بجای خرج عروسی بهمون هدیه داد

هیچ طلایی برام نخریدن مدام پس انداز میکردیم تا ی روز متوجه شدم پدر شوهرم اون پول رو از شوهرم پس گرفته ی دختر داره ک مطلقه هست خونه ها گرون شده بود چند سال پیش دیگه نمیتونست خرج رهن و اجاره شو بده.پدر شوهرم پول عروسی ما پس گرفت داد ب دخترش ک خونه رهن کنه. بینمون دعوای بدی شد ناامید شدم کلا

شوهرمو مجبور کردم خونه بخریم

یکعالمه وام گرفتم.همه طلاهای از بچه گیمو فروختم شوهرمم مقداری طلا برام خریده بود اونا رو هم فروختم . از خواهرم طلا قرض کردم.ی خونه ۷۰متری خریدیم که دادیمش رهن.تو یکی از خونه های بابام میشینیم.دوسال تمام فقط کار کردیمو قسط دادیم.دیدم بچه داره دیر میشه بچه دار شدم ...حالا دخترم دوماهشه، حقوقم قطع شده سه ماهه با قناعت خرج میکنیم

خیلی خیلی خسته ام 

همش با خودم فکر میکنم این حق من از زندگی نبود ، چرا من لیاقت نداشتم یک نفس راحت بکشم؟

اگر میدونستم تهش چیزی هست ناراحت نبودم ولی خونه ی انچنانی هم نیست فقط یک سقفه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا توقع داشتی خونواده ی شوهرت واست خرج کنن؟؟؟

اینکه هدیشو پس گرفت آره بده،ولی تو هم مثل خیلی از دخترای دیگه فکرکردی خونواده ی شوهرت باید واست زندگی بسازن نه شوهرت.

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

به نظرم همسر خیلی مهمه 

من هم از نظر مالی با همسرم تو مضیقه ام

خودم دارم

اما داشته خودت به درد نمیخوره

بدتر دعوا میاره

اما خب دوسش دارم با اندک مالی که داره سعی می کنه خوشحالم کنه این دنیا می ارزه

اگه شوهرت ادمه و باب میلت تو ی درجه خوشبخت تر از،منی

شوهرم واقعا پسر خوبیه ولی عیب هاییم داره.منتها وقتی میبینم چقد جون کندم برای زندگی بجایی ک راحت زندگی کنم عیب هاش خیلی ب چشمم میاد

عزیزم اگه نیاز به ارامش و انگیزه داری

من اون جمله هایی رو میزارم توی کانال تلگرامم

خیلی دلی انجامش میدم

دوست دارم به بقیم وایب خوبی که از جمله ها گرفتم منتقل کنم

اگه دوست دارید ببینید و یکم انگیزه بگیرید،وتلگرام دارید درخواست بدید لینکو بفرستم براتون

خواستید بدونید چنل چطوریه دوتا تاپیک قبلمو سربزنید عکسشو گذاشتم❤️🤌🏻

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا توقع داشتی خونواده ی شوهرت واست خرج کنن؟؟؟اینکه هدیشو پس گرفت آره بده،ولی تو هم مثل خیلی از دختر ...

اینطور نیست.وقتی اومدن خواستگاریم اوضاع رو جوری دیگه جلوه دادن ی زمین گفتن شوهرم داره که نداره 

داستانش مفصله

بابام گفت چون پسر خونه نداره ما دختر نمیدیم پدر شوهرم نوشت و امضا کرد ک من مسکن میخرم براشون ولی هیچکاری نکردن...یکجور فریب در ازدواج میشه

اگر قولی ندن درسته ولی وقتی دادن رو حساب حرف ها و قول های اونا ازدواج شکل گرفته

به نظرم همسر خیلی مهمه من هم از نظر مالی با همسرم تو مضیقه امخودم دارماما داشته خودت به درد نمیخورهب ...

شوهر من هرچی داره خرج من میکنه ولی منم هزار تومن از روزی ازدواج کردم برای خودم برنداشتم در حقیقت فقط دویدیم و قسط دادیم

عزیزم همه همینن بخدا 

من خودم ۷ ساله باشوهرمم...تو این هفت سال سرجمع ۷ ماهم زندگی نکردیم کنار هم

همش بدو بدو همش دوری دوری

شوهرم یه ماه میره چند روز میاد خونه

همیشه تنهام، منی که شبا تنهایی میترسیدم ۷ ساله تنهایی سر میکنم

پیش خانوادم همش سرکوفت میخورم

تا خرخره تو قرضیم، یخچال همیشه خالی ، خانوادم وضعشون خراب ...یه قرون تنم لباس نیس

منم داشت دیر میشد حامله شدم هزارتا مشکلو پشت سر گذاشتم که هیج 

الان ماه پنجم سیاتیکم عود کرده زمین گیر شدم، نه پول دکتر دارم ، نه پول دارم یه کمربند بخرم برا کمرم که درد میکنه ، یه مول کیسه آب گرم ندارم بزارم قسمتایی که درد دارم

خونمون که چیزی نیس بخورم، خونه مامانم کویر تر از خونه خودم...پول ندارم پرستار بگیرم، اومدم خونه مادرم که بنده خدا مریضه مثلا مراقبت کنه ازم چون زمینگیر شدم یه دشویی نمیتونم برم هر بار میرم دشویی مرگو به چشمم میبینم از درد سیاتیکم...مول ندارم یه دشویی فرنگی بخرم

شوهره هم گناهی نداره داره تلاششو میکنه وقتی جامعه ریده دیگه گناه ما چیه؟

بازم خداتو شکر کن خانوادت دستشون به دهنشون میرسه 

من چند روزه کامل زمین گیر شدم از درد نالم هواس ، خانوادمم ندارن منو ببرن دکتر...دوتا پیرزن پیرمرد ناتوان

شوهره هم که کلا نیست 

بی صاحاب موندم

برق خونده .تو کارخونه کار میکنه

ایشالا در اینده خوب بشه الان همه تو سختی دارن زندگی میکنن الان من خودم یه ساله عروسی گرفتیم خونه خودمونیم انقدر غرق فکر قسط و شرایط سخت زندگی بودیم نفهمیدیم کی شد یه سال منم شوهرم خودش کار می‌کنه خریدیم لوازممونو خداروشکر خوبه وسیله هامون ولی شرایطمون سخته خیلی تو فشاریم میگذره این روزاهم خونمون کوچیکه همه فامیلاش بهترین خونه رو دارن منم شوهرم طفلی به سختی بهترین وسیله رو خرید ولی اذیت میشه دیگه چ میشه کرد باید درکشون کنیم اوناهم زحمت میکشن ولی تا یه حدی مبتونن 

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱