2777
2789
عنوان

دلم میخواد شوهر کنمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 33 پست
ازدواج کنه اگه دوست داره به بقیه ربطی نداره ، یکی دوسداره ۶۰ سالگی ازدواج کنه یکیم ۱۷ سالگی مشکلی ند ...

راست میگن

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااا😑

فردا چیزی شه ما نیستیم کمکش کنیم که خودش باید فکر کنه ببینه چی میخواد والان هم رد کردین فردا آدم خوب گیرش نیومد همش به شما سرکوب میزنه که نذاشتین

به نام آنکه زن را آفرید ...!♥️✨

شاید دوس داره ازدواج کنه اگه موردش خوبه هرکس یک معیاری داره ولی باهاش حرف بزنید درسشو ادامه بده تا ش ...

باهاش حرف میزنم میگه درسمو میخونم  ولی دلم میخواد شوهر کنم 

چی بگم والا 

ولی اصلا مال شوهر کردن نیست بچه اس 

باهاش حرف میزنم میگه درسمو میخونم ولی دلم میخواد شوهر کنم چی بگم والا ولی اصلا مال شوهر کردن نیست ب ...

هرکس یک جوری دوست داره اخه 

نیاز هرادمی متفاوته 

شاید فکر میکنه با ازدواج و مستقل شدن وخونه جدا زندگیش بهتره

اینجا تا دلت بخواد خواستگاری سنتی هست 😂

کجایین مگه حالا تا الان چندتا داشته

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

بله ازدواج کردم من ۲۰ سالم بود

خب پس می تونی راهنماییش کنی

احتمالا چون شما خوشبختی می خواد راه شمارو ادامه بده

چون می گی گفته می خوام زندگی خودمو داشته باشم

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
خب پس می تونی راهنماییش کنیاحتمالا چون شما خوشبختی می خواد راه شمارو ادامه بدهچون می گی گفته می خوام ...

حتما راهنماییش میکنم 

آره میگه میخوام زندگی خودمو داشته باشم خونه خودم و...

مرسی از راهنمایی هات گلم