2777
2789
عنوان

خانوما یلحظع بیایید بنظرتون شوهرم راست میگه یا دروغ ⁉️😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5452 بازدید | 195 پست
نه عزیزم گردنشون کلفت ترم میشهنهایتا یه تذکر بدن،اینام شیر میشن میرن دنبال گندکاری بزرگتربه فکرخودت ...

, شوهرم بهم گفته بازداشتم کردند تا الآن 

راست میگه ؟ 

مگه الکی بازداشت شاکی باید باشه

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

توپ رو انداخت تو زمین تو

نه سوال کن نه چیزی و نرو همین 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بگو خفه مرتیکه کثیف گردوهاتو از این ور اونور جم کن تو ابرو داری

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

دختر خوب شوهرت شناخته نقطه ضعفتو بلده 

داره دروغ میگه اصلا باهاش حرف نزن 

اون فهمیده چی بگه تو بترسی بنظرم برو پیش مشاوری جایی اگه می‌دونی شوهرت خیلی هفت خطه ممکنه یکاری کنه اصلا هیچی هم بهت نده باید راهی پیدا کنی حقت رو بگیری ازش 

نه ندیدم خونه مامانمم ببین کسی که کارمن نظامی باشه بهش بخاطر خیانت شک کنن مگه بازداشت میکننش؟

اسی چرا کوتاه اومدی 

اگر زنداییش می‌ترسید از ابروش همچین غلطی نمی‌کرد 

به شوهرش نشون بده ک چه غلط های اضافه ای کرده 

بخدا ابروش رو ببر همه حق رو میدن به تو

بعد اسی نباید ب روشون می اوردی که مدرک بیشتر داشته باشی

بعضی #دوستت دارم ها بی #فایدست مثل #موفق باشید های #آخر برگه #امتحانی...!🤌🏻 

تروخدا کامل بگو به زندایی چی گفتی؟اون چی گفت خدایی بیا تعریف کن من از دیشب تاحالا دارم میمیرم برات بیا بگو چیشد

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤
دیشبی بمیرم براش واقعا راست میگفت گناه داشت ببینی الان حالش خونه تاپیک هاشو خوندم چقدر اصرار داشت تو ...

این همون دیشبیه از تاپیکای قبلیش فهمیدم 😐 دیشب چی شد خب سرکار گذاشت همرو 

این همون دیشبیه از تاپیکای قبلیش فهمیدم 😐 دیشب چی شد خب سرکار گذاشت همرو

برای چی سرکار بذارم 

فک میکنی سرکاره برو بیرون 

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه ها تو رو خدا جواب بدین شوهرم میگه گوشیش رو گرفتن قسم میخوره می‌گه جلوی همکاراش آبروش رفته

بنظر دروغ میگه

بگو چیکار کنم ابرو حالیت بود من با بچه تو شکم به این روز نمی انداختی بری با زن داییت بخوابی، واقعا خیانتی که بهت کرده مهم نیست برات؟ داره از اصل موضوع دورت میکنه 

برای چی سرکار بذارم فک میکنی سرکاره برو بیرون

اخه عزیزم یهو تاپیکتو پاک کردی، من از دیشب تو فکرتم. حداقل یه توضیحی بده دیشبو بگو چی شد. بعدشم چرا به روی شوهرت آوردی قرار بود مدرک جمع کنی🙄