2777
2789
اعتبار نداره یعنی دقیقا منطورتون اینه که صفر رد میکنن؟ یا ثبت نام باطل میکنن ؟؟؟؟؟

ببینید معدل نهایی که مثلا ۵ سال پیش من یا شما گرفتیم،سوال های امتحان هاش رو معلم های استان طراحی کردن، معلم شخص خود دانش آموز تصحیح کرده،کیلو کیلو نمره رد و بدل شده. اگه قرار باشه امتحان نهایی ۶۰ درصد کنکور باشه،نمیشه که سوال های رقیب ها فرق داشته باشه. پس معدلی که ما قبلا گرفتیم به ما تراز کنکور نمیتونن بدن. اگه تراز و رتبه خوب میخوای باید حتما ترمیم معدل انجام بدی.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

البته درست میگین .....این رشته های بدون کنکور جامع علمی کاربردیچی؟؟؟؟؟

علمی کاربردی پیراپزشکی نداره و بدون کنکورم نیستن البته بعضیاشون دارن ولی مال بومی شهرای محروم در هر صورت اگه پیراپزشکی میخوایید چه دولتی چه ازاد رتبه خوبی تو منطقه باید بیاری

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#  
هیچی از فیزیک شیمی یتدم نیست زیست هنینطور صفرم

خب پس اگه قصدت جدیه باید کلاس انلاین برداری یه چیزی حداقل ۲۰ تا ۳۰ تومن نیاز هست هزینه کنی

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#