2777
2789
عنوان

🍀 چله سوره واقعه 🍀

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 71 پست
سلام عزیزم ، ختم مون مدتیه شروع شده ، اواسط ختم هستیمختم بعدی زیارت آل یس هست تمایل دارید منشن تون ک ...

سلام💚

بله حتما 

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺

نوزدهم دی  : @رزقرمزرنگ     ( به نیت دوست شون ، زهرا خانم ) 

عزیزم ، ان شاءالله با واسطه مولا امام علی (ع) حاجت روا و عاقبت بخیر بشید . چشم تون به جمال یوسف زهرا (س) روشن ان شاءالله

❤️💚🩷❤️💚🩷❤️💚🩷❤️

🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺

بیستم دی  : @رزقرمزرنگ     ( به نیت دوست شون فاطمه خانم )

عزیزم ، ان شاءالله با واسطه مولا امام علی (ع) حاجت روا و عاقبت بخیر بشید . چشم تون به جمال یوسف زهرا (س) روشن ان شاءالله

❤️💚🩷❤️💚🩷❤️💚🩷❤️

🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺

بیست و یکم دی  : @negin240    

❤️💚🩷❤️💚🩷❤️💚🩷❤️

🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺بیست و یکم دی : @negin240 عزیزم ، ان شاءالله با واسطه مولا امام علی (ع) حاجت ...

ممنونم

دعام کنید خیلی چشم به راه یه اتفاقیم

دعا کنین این انتظارم تموم شه هر چه زودتر و به آرامش برسم

امیدوارم همتون به حاجتای دلتون برسین

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

ممنونمدعام کنید خیلی چشم به راه یه اتفاقیمدعا کنین این انتظارم تموم شه هر چه زودتر و به آرامش برسمام ...

سلام عزیزم امروز نوبت شما بود قسمت شد تو حرم عبدالعظیم حسنی براتون خوندم و دعا کردم انشاالله حاجت روا بشی الهی امین 🤲

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام عزیزم امروز نوبت شما بود قسمت شد تو حرم عبدالعظیم حسنی براتون خوندم و دعا کردم انشاالله حاجت رو ...

سلام عزیزم خیلی ممنونم خیلی خوشحالم کردی 

انشاالله صد برابر بیشتر از اینی که منو خوشحال کردی خدا دلتو شاد کنه 

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️