2777
2789
عنوان

بیست‌وسه سالمه بابام هنوز برام ماشین نخریده

| مشاهده متن کامل بحث + 2432 بازدید | 143 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن درس میخونم

برادرات هم کار نکردن ماشین مفتی گرفتن؟ 

اگر اینجوریه و خانواده ات تواناییشو دارن حق داری ولی تو خونه ما هیچی بدون تلاش همینجوری به دست نمیاد همسن خودتم سر کار می رم خودم ماشین خریدم از بابام کمک گرفتم اونم گفتم هر چی پول بهم دادی خرد خرد پس می دم 

تو این دوره زمونه نمیشه حتی از خانواده انتظار داشت اوضاع خیلی سخته 

بعد اینو در نظر بگیر اگر تو خونه اتون چند تا ماشین هست عاقلانه نیست فقط واسه رفت و آمد دانشگاهت یه ماشین دیگه اضافه بشه تو پارکینگ مخصوصا اینکه خودت نمی تونی خرج بنزین و بیمه و تعمیرات ماشینتو بدی 

خوبه که خودت خریدی منت کسی رو سرت نیست

اره واقعا آفرین . 

ولی خب بالاخره هر بچه ای دوروبرم از دوستام میبینم بالاخره پدرمادرشون  زیر پاشون ماشین انداخته و بهشون پول داده 

اکه برا منم بابام ماشین می‌خرید تو ۲۰ سالگی داشتم ولی گفت نمیخرم 

برادرات هم کار نکردن ماشین مفتی گرفتن؟ اگر اینجوریه و خانواده ات تواناییشو دارن حق داری ولی تو خونه ...

یه ماشین هست اونم مال بابام که بابام اصلا ماشینشو بهم نمیده میگه برات میخرم وضع مالیمونم خیلی خوب نیست ولی در حدی که بابام بتونه یه ماشین بخره هست. 

چند سالگی ماشین خریدی؟ شغلت چیه؟

خوشا چشمی که خواند حرف دل را✨
اره واقعا آفرین . ولی خب بالاخره هر بچه ای دوروبرم از دوستام میبینم بالاخره پدرمادرشون زیر پاشون ما ...

من بابام گفت ماشین می خوایی برداری بری خیابون دور دور پول بنزین و بیمه ماشینت هم من بدم چنین کاری نمی کنم برو سر کار جنم داشته باش من کمکت می کنم واسه رفت و امدت ماشین بخری اون موقع خیلی ناراحت شدم ولی الان می بینم حق داشت شاید منم جای اونبودم الکی ماشین زیرپای بچه ام نمی انداختم با قیمت های الان نمیشه واقعا پای حرفشم موند کمکم کرد خریدم 

۲۹ سال متاسفانه . چطور قیمتا هم شدید بالا

منم شاغلم ماشین خریده بودم فروختم الان میخوام بخرم نمیدونم پول چجوری جور کنم. وام هم خیلی باید بگردی. تو چجوری پول جور کردی. شاید یه جرقه ای تو ذهن منم زد 😂 خیلی فکری ام 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
یه ماشین هست اونم مال بابام که بابام اصلا ماشینشو بهم نمیده میگه برات میخرم وضع مالیمونم خیلی خوب نی ...

منم میخوام ماشین بابامو بردارم ب نظرم راضیش کن برداری ماشینشو 

دانشجوی پزشکی 🩺

یه ماشین هست اونم مال بابام که بابام اصلا ماشینشو بهم نمیده میگه برات میخرم وضع مالیمونم خیلی خوب نی ...

دو سه ماه پیش خریدم شغلم تو سایت نگم کارمندم حقوقش خوبه معقول چون خرج خونه ندارم سر سفره پدر مادر نشستم می تونم پس انداز کنم جمع میشه برام ولخرجی نمی کنم وام هم گرفتم قسطاشو خودم می دم.