2777
2789
عنوان

خاستگار

596 بازدید | 66 پست

سلام لطفا بیاید ب نظراتتون احتیاج دارم

29سالمه یه اقایی واسه ازدواج پیش قدم شده مهندس پروازه و تو شرکت دانش بنیان کار میکنه کشوری هم هست 

34سالشه خونه و ماشین داره سمت چیتگر 

پدر مادرشون فوت کرده با برادرش تو ی ساختمونن واحد رو ب رو هم

ادم معتقدیه مثل خودمه اعتقاداتش اهل دود هم نیس

اخلاقشم15 روزه باهاش حرف میزنم خوبه خسیس نیست

چهره ش هم خوبه معمولیه ب دلمه ولی ی عکس از قبلش دیدم لاغرتر بود میگم نکنه لاغر بشه نظرتون؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ینی تنها مشکلت اینه ممکنه لاغر شه؟😂بیخیال بابا وقتی اینهمه ویژگی خوب داره ب این چیزا توجه نکن ،تو هر سنی موقعیت ازدواج پیش نمیاد

و اینکه بعضی پسرا اینجورین تو سن کم لاغرن ولی بعدش دیگ اوکی میشه دیگ ب قبلشون برنمی‌گردن ک

مرسی ازت قشنگم

۱خوبه عزیزم همه شرایطیش اوکی خوشبخت بشی . دیگ بهتر این خاستگار پیدا نمیشه . لاغریش مهم نیس درس میشه بمروز .

فقط ی چیزی اگه عقد کردی ان شاءالله سر سفره عقد میشه برای منم تسمم مرضیه هس ازدواج و خوشبختی بخای و همه نی نی سایتیا . مرسی 

کار می‌کنی عزیزم یا قراره خانه دار باشی؟ بحث کار رو باهاش روشن کن

مشکلی نداره میگ هر کدوم خودت میخای ولی میگ دوس دارم کار نکنی همه چی واست فراهم میکنم خودمم نمیخام کار کنم

دیگ دوس دارم خونه داری کنم 12ساله کار میکنم