2777
2789
عنوان

شما ناراحت میشید بچتونو عمه یا پدر شوهر بدون اجازه بشوره

| مشاهده متن کامل بحث + 3341 بازدید | 147 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با مادر شوهرم تند حرف زدم.گفتم من چند بار گفتم رو این موضوع حساسمچند بار گفتم خودم میام برا شستن بچه ...

همین رفتارو ادامه بده ک دیگه محل از خودتو بچه ت برندارن و حسرت توجهشون تو دل بچه ت بمونه..

عزیزم اینجوری نگو.مگه چقدر می‌دونی از شرایط من.خودشون خواستن الان پیششونم. به خاطر خودشون وگرنه من ا ...

وا اگر واقعا دکتری

خب چرا زندگیتو تو دستت نمیگیری؟ باید مدیریت کمی شما تحصیل کرده ای بعیده ازت اینهمه بی سیاستی 

محترمانه بکو خونه خودم راحت ترم وبچم هم راحت تره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

به نظرم علاوه بر حساس پررو هم هستی دارن لطف میکنن بچه ات نگه میدارن دستورم میدی من به جاشون باشم دیگه نگهش نمیدارم معلومه آدم های خوبی هستن بنده خدایا پی پی بچه اتو می‌شورن از خداتم باشه چون من شخصا بدم میاد 

توتاپیک طنز 🤣🤣

🤔

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

😐

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
من دوبار سر یه موضوعی تذکر دادم، مادرشوهرم دیگه بچمو نگه نداشت.بعدا دیدم حق داشته...کلفت که نیست پرس ...

چه خودت ومادرت منطقی هستین و واضح وقشنگ ایراد کارومشخص میکنید حتی قشنگ عیب خودتو فهمیدی دلم خواست مثل شماباشم ازین لحاظا

۷۵.۹۲۸۰
منطقه یکیهدیگه چه دستمال چه آب

گلم یه بار دیگه بخونین.مادرشوهرم تنهایی نمیتونن بشورم. بچه فقط جیش کرده بود پی پی نبود. صبر می‌کرد خودم برگردم بشوریمش باهم. اجازه هم نمیده تنهایی ببرم توی روشویی بشورم. بچه سه ماهشه

خدایا شکرت بخاطر همسر خوبم😍
ناراحتین که اون ناحیه رو‌دیدن؟ شستن با پاک کردن چه فرقی داره حرفتون بی منطقه تو این‌مورد

گلم یه بار دیگه بخونین.مادرشوهرم تنهایی نمیتونن بشورم. بچه فقط جیش کرده بود پی پی نبود. صبر می‌کرد خودم برگردم بشوریمش باهم. اجازه هم نمیده تنهایی ببرم توی روشویی بشورم. بچه سه ماهشه

خدایا شکرت بخاطر همسر خوبم😍