2777
2789
عنوان

فرصت مجدد ترمیم معدل هر کی میدونه بیاد ‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید استرس دارم میگم مثلا منی که دوازدهمم اگه امسال ۱۲ نهایی بدم و ۱۱ رو ترمیم کنم اگه پشت بمونم ن ...

میتونی چون دهم برای شما ترمیم حساب نمیشه ایجاد سابقه است

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

مطمئنی؟من سایتش برام بالا نمیاد برم ببینم🥲

آره تو دفترچه نوشته من اینطوری فهمیدم

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

خیر

پس چرا گفته بودن تصویب شده که میتونن ترمیم کنن؟

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
نه

پس چرا گفته بودن تصویب شده که میتونن ترمیم کنن؟

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
نترس اینا از پول فرار نمیکنن ، الان زوده دم امتحانا خبرش میاد

شما مطمئنی؟ اخبارش رو از کجا میبینین

همچی بند به دفترچه کنکور بود ک اومد و فرصت ترمیم نیست

میگن به خاطر پول نزدیک امتحانا فرصت میدن احتمالش هست؟

نزدیک امتحانا ک ن ولی تا فروردین امکانش هست

میتونی اگه خبر جدیدی دیدی تاپیک بزنی منم تگ کنی؟