2777
2789
گذاشتم

ماشاالله اندامت خیلی زیبا و کامله

چهره و دستات هم همینطور

یجوری بهت گیر دادن من فکر کردم با سوتین و شور ت عکس گزاشتی

چقدر بی مورد گیر دادن

همه چیزت عالی بود عشفم😍🤩خودت و ناراحت نکن

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوام یکم چاق بشم نظرت چیه

وای نه چاق نشو

اصلا تکون نخور از این حالت

همینطور عالی ای

تو پر و عالی

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....

یه بارم عکسا رو بذار منم ببینم 

اینارو ول کن مریضن

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

ماشاالله اندامت خیلی زیبا و کاملهچهره و دستات هم همینطوریجوری بهت گیر دادن من فکر کردم با سوتین و شو ...

مرسی عزیزم 

میدونی این خانومه یک جوری من به پرید یاد همسایمون افتادم دوتا دختر هست هم سن خودم اینا هم خیلی حسودن هر موقع مثلا میرم توی تراس اینا هم لباس لختی میپوشن میان مثلا بگن ماهم داریم مثل این خانوم که دید من گفتم ۱۸سالمه اینم گفت منم ۲۲ هستم  روش نشد بگه از من گذشته 

دختر بودن زیبا ترین غم دنیاست🙃

مرسی عزیزم میدونی این خانومه یک جوری من به پرید یاد همسایمون افتادم دوتا دختر هست هم سن خودم اینا هم ...

خداشاهده من گفتم چه عکسی گزاشتی اینا اینجوری تیکه انداختن

عکست خیلی معقول و نرمال بود

میزارم وایستا خواهر

۲ ساعته اینجام نمیذاری 

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش