2777
2789
عنوان

پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 38 پست
رحم نبوده جاروبرقی بوده😂😂😂

من اخه اولین بارم نیست الان چندماهه همین شکلی رابطه داریم ولی اتفاقی نیفتاده این اولین باره اینطوری شدم

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡
🤣🤣همونو بگو اسپرمه چه پدر سوخته ای بوده لعنتی حالا بخوای لیوان لیوانم اسپرم بفرستی داخل هیچی نمیشه ...

من از قطره مینرسم 🤣 میگم یهو با ترشح خودم قاطی بشه بره تو😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤣🤣همونو بگو اسپرمه چه پدر سوخته ای بوده لعنتی حالا بخوای لیوان لیوانم اسپرم بفرستی داخل هیچی نمیشه ...

😂😂😂😂وای چ شوکی ب اون دختر وارد میشه حالا اگه نامزدش یا زن عقدیش بود یه چیزی بدبختی دوست پسرش بوده طرف... امیدوارم الان هر جا باشه حالش خوب باشه ب خاطر این اتفاقی براش نیوفتاده باشه

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من از قطره مینرسم 🤣 میگم یهو با ترشح خودم قاطی بشه بره تو😂

خو ببین من حالا اسپرم شوهرم کمه . بعد پیشگیری هم میکنیم اما با این حال بعد رابطه سریع میرم جیش میکنم و خودمو قشنگ میشورم . اینجوری خیالم راحت تره 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
خو ببین من حالا اسپرم شوهرم کمه . بعد پیشگیری هم میکنیم اما با این حال بعد رابطه سریع میرم جیش میکنم ...

اهان اینو بگم من جیش نکردم ولی تمیز با اب و صابون قشنگ شستم

من اخه اولین بارم نیست الان چندماهه همین شکلی رابطه داریم ولی اتفاقی نیفتاده این اولین باره اینطوری ...

کار یبار میشه دیگه😂😂😂 

اهان اینو بگم من جیش نکردم ولی تمیز با اب و صابون قشنگ شستم

صابونم نزن ب ناحیه تناسلیت من حتی بدنمم نمیزنم آلوده س .فقط شامپو بدن . واس شسشتشو اون قسمتم ژل بانوان بخر هفته ای یکی بار یا نهایتا دوبار استفاده کن زیادش خوب نیست 

صابونم نزن ب ناحیه تناسلیت من حتی بدنمم نمیزنم آلوده س .فقط شامپو بدن . واس شسشتشو اون قسمتم ژل بانو ...

چشم ممنونم 🙏

خدانکنه تورو خدا برام دعا کن🥲

من دو هفته س عقب انداختم دیروز سونوگرافی رفتم انقدر حالم بد بود داشتم میلرزیدم از ترسم . دیگه گفت حامله نیستی کیستم نداری یکم اروم شدم 

ازمایشم رفتم بدم دستم میلرزید با این یکی دستم نگه داشتمش دکتر بتونه خون بگیره . انقدر حالم بد بود کیک ابمیوه دادن بهم🤣

من دو هفته س عقب انداختم دیروز سونوگرافی رفتم انقدر حالم بد بود داشتم میلرزیدم از ترسم . دیگه گفت حا ...

الهی بمیرم🥲 خداروشکر