2777
2789
عنوان

چادر برا خواستگاری خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 6694 بازدید | 352 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من اول گفتم فلان پوشش هم می تونی بزنی نگفتم چادر نپوش بی منظور نظرمو گفتم که یکی حمله کرد یکی کاربرا ...

خانم در این تاپیک شما واقعا مقصر بودین حالا این که منصف نیستین (چون مدرک هم اوردم و دروغ نگفتم )و نمیخواین بپذیرین بحثش جداست 

به نظرم نمونه خوبی هستین از افرادی که شعار میدن ولی در عمل صفر و فقط انگشت اتهامشون به سمت دیگرانه و پاک از خودشون غافلن !

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
خانم در این تاپیک شما واقعا مقصر بودین حالا این که منصف نیستین (چون مدرک هم اوردم و دروغ نگفتم )و نم ...

شما فقط الکی خواستی به من گیر بدی کاملا مشخص ولا نظرات آخر دوستان که دادن الان بخون 

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
توهین میگم زشت بود

اگه توهین کرده خدا لعنتش کنه اینجوری ملتو از دین زده میکنن

امام صادق فرمودن دو دسته پشت ائمه رو شکستند جاهلای سجاده آب کش و عالمای هتاک با قول و فعل خودشون مردم رو از راه بدر میکنن 

چیزی که من این روزها می بینم بیشتر توهین به باحجاباس حتی من که روسری دارم دور نمی بینم اون روز رو که بخاطر روسری هجمه کنن علیه من چه برسه به چادر

من اول گفتم فلان پوشش هم می تونی بزنی نگفتم چادر نپوش بی منظور نظرمو گفتم که یکی حمله کرد یکی کاربرا ...

نه خانوم 

شما در اولین پاسخ به استارتری که نوشته میخوام چادر بپوشم نوشتین چرا لباس مناسب نمیپوشی ! 

حالا این هیچ قبل اینکه کسی به شما حرفی بزنه کاربر دیگه ای رو ریپلای کردین و گفتین که چادر قدیمی شده 

هم توهین کردین هم تاپیک رو منحرف کردین و به نوعی سبب تفرقه شدین هم واضحا دروغ میگید

رفتار شما واقعا عجیبه !

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
اگه توهین کرده خدا لعنتش کنه اینجوری ملتو از دین زده میکننامام صادق فرمودن دو دسته پشت ائمه رو شکستن ...

بقرآن دختری رو دیدم شب عاشورا اومد چندین چادری بهش گفتن خدا دید که انداختت تو ویلچر چون یکمی حجابش آزاد بود

شما فقط الکی خواستی به من گیر بدی کاملا مشخص ولا نظرات آخر دوستان که دادن الان بخون

خانوم من کل تاپیک رو مطالعه کردم تاپیک های شما رو هم ریپلای کردم دروغ نگو 

من اصلا با چیزهای دیگه اش کار ندارم فقط وقتی کامنتت هست دیگه دروغ که نگو اخه  

نه خانوم شما در اولین پاسخ به استارتری که نوشته میخوام چادر بپوشم نوشتین چرا لباس مناسب نمیپوشی ! حا ...

گفتم لباس مناسب بپوش درست بخون