2777
2789
فقط اگر خانوادت پشتت نباشه دادگاه دوباره میفرستت پیشش دوباره همین زندگی ، کافیه بفهمن پدر مادرت راضی ...

اگه به اون مرحله برسه خانوادم پشتمن چون دل خوشی ازش ندارن و انقدری دوستم دارنو دلشون برام تنگ شده که از خداشونه برگردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیگذره هرچی به وقتش تاوان داره 😂میبینی کاری سرش اوردی د خوابم به چش نمیبینه

همین الانم صبح تا شب درحال دویدنه برای اینکه بتونه ملک کلنگی که خریده رو بسازه اما مالک یکی از طبقه ها نمیزاره تو شکایت و شکایت کشی ان.طرفشم اتفاقا زنه

دهنشو سرویس کرده

همین الانم صبح تا شب درحال دویدنه برای اینکه بتونه ملک کلنگی که خریده رو بسازه اما مالک یکی از طبقه ...

دمش گرم😂خوبش میکنه ولی این اگه ادم بود بجا اینکه بزنه به نام پدرش اونهمه لطف ک در حقش کردی ۳۰۰ بخشیدی باید میزد از اون خونه ها به نام تو ک شریک زندگیشی ک بچه تون داری بزرگ میکنی وظایف خونه گردن توعه باید قدر دانت بود 😑ولی خو بعضی مردا ادم نیستن یه جو مردونگی تو ذاتشون نی