2777
2789

مامانا🥺۲۰کیلوعه

وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب  ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄

شیاف رو قبول نیکنه؟؟

از یه سنی به بعد خیلی براشون ترسناک و آزاردهنده میشه ها!

به هر حال اگه شیاف استا ۱۲۵ هست، دو تاهر ۴ ساعت، بعد اگه تب کنترل شد فاصله رو بیشتر کنین، مثلا هر ۵ و یا ۶ ساعت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شیاف رو قبول نیکنه؟؟از یه سنی به بعد خیلی براشون ترسناک و آزاردهنده میشه ها!به هر حال اگه شیاف استا ...

با شیاف راحته

وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب  ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄
شربت استامینوفن دادید ؟چرا شیاف ?

شربت روش اثر نداره

چرا شیاف خطرناکه؟

کاسنی بید شاتره چی داری بهش بده

ندارم

تبش چقدره؟ اگه استامینوفن جواب نمیده بروفن بده، ولی معده ش باید پر باشه

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

زودتر تاثیر میذاره تب میاره پایین خدایی نکرده بچه تشنج نکنه

شیاف زودتر تبو پایین میاره

منم از تشنج میترسم

با اینکه همه میگن تا ۵سالگی بچه تشنج میکنه

عزیز اول نصف استامینوفن بهش بده.بعد از ده دقیقه تبش پایین میاد بعد هروقت باز داره بالا میره شیاف بزار.شیاف معمولا نیم تا یک ساعت تب رو پایین نگه میداره.پس اشکال نداره دو سه بار تکرار کنی.یعنی هروقت تب داشت ولی قرص مهمتره فقط نصف بیشتر نه بعد از سه ساعت بازم میتونی بهش بدی

قرص نمیخوره ؟ استامینوفن بین چهار تا شش ساعت متغیره اگر خیلی تب زیاد باشه میتونی هر چهار ساعت بدی ولی اگر دیر تر تب کرد ۶ ساعته بده

ترجیحا هم قرص یا شربت بده بهش شیاف تب رو سریع تر میندازه ولی بعدش  زودتر تب می‌کنه تایمی که اثر بخشی داره کوتاه تر از خوراکیه چون خوراکی آهسته جذب میشه و آهسته هم اثرش میره ولی شیاف نه 

اثر منفی روی تربیت جنسی بچه هم می‌ذاره 

من به شخصه شیاف رو زمانی استفاده میکنم برای بچه که استامینوفن یا بروفن رو خورده تن شویه هم کردم ولی باز تب پایین نمیاد دیگه شیاف میذارم 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
خیلی مهمه تو خونه باشه

من برا سرفه دخترم آویشن وچای زنجبیل دادم دکترش کلی بهم توپید طب سنتی غلطه وفلان