اگع ادعا کنه دوستون داره و خیلی غیرتیه ولی حواسش بهت هست و اینکه به حدی دوستون داره با کوچیک ترین حرفی از شما دلخور میشه گاهی بسیار عصبانی ازدواج میکنید؟
ن عزیزم همینا زندگی رو تباه میکنن چندتا مثال برات بزنم ک بدونی اینا پارانوییدان و رفته رفته رفتارشون چندبرابر میشه همیشه تو آشنایی کوچکترین رفتار اشتباه رو برای خودتون چندبرابر کنید چون مطمئن باشید باکلی وسواس رفتار کرده و این سوتی کوچیکو دادا
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
کلا غیرت برام با این چیزی ک میگن فرق داره تعریفش برام اما متاسفانه ما با زدن تو سر زنها و محدود کردنشون اشتباه میگیریم من میخوام خودم باشم نظر شخصیمه ❣️
❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️
نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵💫 اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ، کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت ، با تشکر 🥳
بستگی به خودتون داره تحملتون توی رابطه چقد باشه که قرار باشه این رفتار رو هرروز ببینید یا در اینده بچه هاتون این اخلاق رو داشته باشن حتی و اینکه حتما لازمه قبل ازدواج حداقل سه چهار سال باهم اشنایی داشته باشید بعد ازدواج کنید که خدایی نکرده پشیمون نشید