2777
2789
عنوان

یلدا تولدمه ولی تنهام

208 بازدید | 42 پست

شب یلدا شب تولدمه ولی میدونم امسال هم مثل سال گذشته مجبورم تنها باشم ...تا وقتی پدر و مادرم بودند همه هر سال خونه ی ما جمع می شدند و خونه جشن شب یلدا داشتیم و بعد از پر کشیدن مادرم خیلی تنها شدم ...خواهر و برادرم زندگی خودشون رو دارند و نمیتونم ازشون انتظار داشته باشم وقتی برنامه ی خودشون رو دارند...سال قبل دوستم تنها بود رفتم پیشش با اینکه خونه دوستم بودم ولی شدیدا حال روحی نامساعدی داشتم ،امسال هم  شب قبل از یلدا همون دوستم دعوت کرده و به اصرار داره من و میکشونه اونجا که تنها نباشم یه جورایی من و تو رودربایستی گذاشته و مجبورم برم ولی میدونم هموم شب و فرداش که یلدا هست دوباره بهم میریزم ...میشه پیشنهاد بدین تنهایی همچین شبی چی کار میشه کرد یا کجا برم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش نزدیک بودیم

جدی جدی اگر مایل بودی باهم میرفتیم بیرون🥲

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:

به عنوان کسی که نصف تولد هاشو تنها جشن گرفته میگم

برو کافه بعد  بیا خونه واسه خودت یه پیتزا یا غذای مورعلاقتو سفارش بده بشین فیلم یا سریال نگاه کن🌱🤌🏻

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل آینده👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱         درخواست دوستی قبول نمیکنم😊💁🏻‍♀️