2777
2789

من مجردما 

ولی تصمیم دارم عروسیو هم به جا نیارم 

دلیلشم به خودم مربوطه و فامیلای چرتم🚶‍♀️

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:

چیزا چرتیع اصلا دقت نمیکنیم سخت تمیگیریم چون مهم نیس بنظرم

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من مجردما ولی تصمیم دارم عروسیو هم به جا نیارم دلیلشم به خودم مربوطه و فامیلای چرتم🚶‍♀️

افرین دقیقا دلیل منم همینه

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

من فقط یک مراسم بله برون ساده و عقد محضری توی خونه و یک عروسی خوب گرفتم.کلا اهل رسم و رسوم نیستم، نه حوصله مهمون بازی دارم نه وقتشو.همه رو توی یک عروسی خوب خلاصله کردم و بسیار راضی ام

😂😂🥲

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
من فقط یک مراسم بله برون ساده و عقد محضری توی خونه و یک عروسی خوب گرفتم.کلا اهل رسم و رسوم نیستم، نه ...

نگفتن چرا یلدایی نداشتی چرا پاگشا نداشتی چرا فلان؟

مامانت گیر نمیده؟

ن کلا خانوادگی اهل چرت و پرت اضافی نیستیم

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
من فقط یک مراسم بله برون ساده و عقد محضری توی خونه و یک عروسی خوب گرفتم.کلا اهل رسم و رسوم نیستم، نه ...

عقد محضری تو خونه ینی چطور؟

حسود و‌غربتی و فقط بلدن حرف بزنن

🤣🤣🤣البته خانواده من همین اشخاصو خیلی دوس دارن 

منم مس شما فکر میکردم و درسته طرز فکرتون منتها ن برای همه عروساشون انجام بدن سر شما روشن فکر بشن.....

❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️
منم مس شما فکر میکردم و درسته طرز فکرتون منتها ن برای همه عروساشون انجام بدن سر شما روشن فکر بشن.... ...

اخه من فامیلای خودمم یجوری ان