ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقشآفرینی در رونق این مجموعه، امیدوارم بعد از این هرگز بازدیدکننده صفحهای از این سایت نباشم.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
حااااااالممممم بهم میخوره ازش اگه دستم باشه با ی منگنه مخکم دهنشو چفت میکنم
خداروشکر هنوز کارد استخونت نرسیده،جیگرت از نامردی آتیش نگرفته، ان شاءالله هیچوقت تجربش نکنی، زندگی و جونیت حروم یه نامرد شده و کاری جز دادزدن از دستت برنیاد
خداروشکر هنوز کارد استخونت نرسیده،جیگرت از نامردی آتیش نگرفته، ان شاءالله هیچوقت تجربش نکنی، زندگی و ...
عزیزم ایشون منطورشون در تمام مواقع هست
بحثو جدل پیش میاد خیلی
ولی تعداد دفعاتی که اینطور ادم به این چیزاییکه شما میگی برسه خیلی کمه😐قرار نیست همیشه عربده بکشبم
هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقشآفرینی در رونق این مجموعه، امیدوارم بعد از این هرگز بازدیدکننده صفحهای از این سایت نباشم.
خب اره زن باید گریه کنه خودشو خالی کنه ، ولی هدف توی بحث طبیعتا تاثیر حرفمون رو طرف مقابله ، که خب این با جیغ و داد اکثرا کارساز نیست و فقط از ابهت و شخصیت اون زن کم میکنه
باز این چه شورش است که در خلق عالم است ؟ این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست ؟