2777
2789
عنوان

هرکی جواب داد براش صلوات میفرستم

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 72 پست
بله جانمساکشن روش جدیده با یه دستگاهیهشست و شو با آب ایناستاکثرا الان ساکشن میکنن.

شما راضی بودی؟ درد اینا داره؟ چقدر زمان میبره؟ پیش متخصص رفتی یا درمانکاه؟

منم برای شست و شوی گوشم قطره میریختم یه سری کیپ شد باز نمیشد من این کارو کردم خوب شدشبه سمت اون گوشی ...

از شستشوی گوشت راضی بودی؟

چقدر زمان برد؟ درد داشت و سخت بود؟ 

پیش متخصص رفتی؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما راضی بودی؟ درد اینا داره؟ چقدر زمان میبره؟ پیش متخصص رفتی یا درمانکاه؟

بله .من دیگه به گوشم نمیشنید دیگه رفتم ساکشن خوب شد

ساکشن کلا یکی دو دقیقه طول میکشه بعدش هم یه هفته باز قطره داد خوب شدم.

درد هم نه قطره هارو‌ به موقع بریزی حله.

متخصص

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

از شستشوی گوشت راضی بودی؟چقدر زمان برد؟ درد داشت و سخت بود؟ پیش متخصص رفتی؟

یکم درد داشت اونقدری نبود که بگم خیلی بود و فلان 

بیشتر فشار آبه که یهویی میره داخل گوش بعد چون قطره میندازی باعث میشه کثیفیاش زود بیاد بیرون

من یه سالی بود مریض میشدم هر دکتری میرفتم میگفت کیپ شده گوشت انقدر که پره باید بشوری آخرش شستم یکم خیلی کم بعدش درد داشتم بعد چند ساعت اونم خوب میشه نگران نباش سخت نیست اصلا

موقع خواب گوشتچ بزار سمت متکا تا آب خارج‌بشه ازش

ممنون میشم دعام کنید ،از ته دل ،که سلامتیم کامل برگرده ،دوستای گلم دوستتون دارم ،همیشه روزای سخت پناهم اینجا بوده .تاپیکهای مذهبی ودعا تکم کنید،یا حسین ،یا مهدی ادرکنی ،خدایا به امید بزرکی خودت.
ممنوناللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷

ممنون میشم دعام کنید ،از ته دل ،که سلامتیم کامل برگرده ،دوستای گلم دوستتون دارم ،همیشه روزای سخت پناهم اینجا بوده .تاپیکهای مذهبی ودعا تکم کنید،یا حسین ،یا مهدی ادرکنی ،خدایا به امید بزرکی خودت.
باشه ممنون.. بین ساکشن و شستشوی با آب کدوم روش بهتره به نظرت؟

من ساکشن انجام ندادم راستش 

شستشو با آب بودم که سخت هم نبود ببین یه لحظه با فشار آبو میفرسته تو گوشت که آب با کثیفیا میاد بیرون کلا شاید دو تا گوشت یه دقیقه هم نشه 

باز میتونی تحقیق کنی ولی شست و شو هم من راضی بودم مشکلی نبود میگم یه درد خفیف هست که طبیعیه زود خوب میشی باز میخوای تحقیق کن

من ساکشن انجام ندادم راستش شستشو با آب بودم که سخت هم نبود ببین یه لحظه با فشار آبو میفرسته تو گوشت ...

باشه عزیزم مرسی

فردا دوباره تاپیک میزنم میپرسم ولی تحقیق نمیدونم کجا پرس و جو کنم فقط اینجارو سراغ دارم  

حتما برید دکتر ممکنه با گوش پاک کن جرمی که خیس خورده داخل تر بره

ممنونم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷

شما انجام دادی؟

اگه اره ساکشن یا شستشو؟ راضی بودی؟

چقدر زمان برد؟ درد داشت و سخت بود؟ 

پیش متخصص رفتی؟

ممنونماللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷شما انجام دادی؟اگه اره ساکشن یا شستشو؟ راضی بودی؟چقدر ...

ممنون عزیزم.من انجام دادم قبلا ولی قطره نریخته بودم.راستش درد داشت ولی یه نفر دیگه که اتولوژیست براش انجام داد میگفت شبیه قلقلک بود.شما هم پیش اتولوژیست برید که خیالتون راحت باشه.

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...