2777
2789
عنوان

تو افسرده ترین حالت ممکنم🥲🖤

88 بازدید | 7 پست

احساس میکنم زندگیم بجای اینکه روز به روز بهتر بشه روز به روز بدتر میشه و پسرفت میکنه . تازه تموم چیزای خوبی که قبلا داشتم هم از بین میره. انگار هیچ امیدی به آینده ندارم . من ۲۲سالمه قبلا که سنم کمتر بود خیلی رویاهای بزرگی داشتم اما الان حتی کوچکترین چیزاهم برام بزرگ بنظر میرسن . تازه ی بیماری هم پیدا کردم زخم معده 🥲که باعث شده زمین گیر بشم و خیلی اذیتم هیچ جاهم نمیتونم برم💔 احساس میکنم میخام بمیرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیخوام مسابقه کی از همه بدبخت تره بذارم و از جمله ای ک میخوام بگم متنفرم ولی میگم

بدتر از توام هست

مهم دووم آوردنه‌.‌.

دووم بیار. زندگی باهمه چرت و پرت و عذاباش ارزش زیستنو داره

اینو یکی داره بهت میگه که ممکنه یه ربع دیگه فکر خودکشی دیوونه ش کنه🗿🤣✌🏻💔

جوون ایرانی همینه دیگه نه رویا براش میمونه نه هدف:)) تنها نیستی. کاملاً قابل درکه.

تلخ ولی عمیق..

درک میکنم عزیزم♥ هرچی سن ادم‌میره بالاتر انگار فشار زندگی هم بیشتر میشه و امید کمتر...

ولی خودت رو نباز زندگی همیشه یجور نمی مونه و روزای قشنگی هم میرسه.

امیدوار باش و‌ دنبال اهداف  قشنگت برو.

اگه‌هم اوضات بدتر شد تراپی بری بهتره.

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

من این وسط سلامتیمم از دست دادم

اوکی.

منم از دست دادم بدجورم از دست دادم.. اونم تو اوج جوونی. چندتا مرض روحی و جسمی باهم. همه ش مطب دکتر و درمانگاه و بیمارستان پلاسم

از آدمی ک همه ش بیرون بود فعال بود تبدیل شدم به یه بدبخت ترسو ک خونه چپیده و روزب روز داغون تر میشه

لذا... برا همین میگم میفهمم!

ولی چ میشه کرد:)) بشینم برا اینم غصه بخورم ک میپوسم بدتر

تلخ ولی عمیق..