2777
2789

با سلام

ایا پاسخگویی 32020 انتقادات نداره ؟

زنگ زدم جوری با من حرف زدن که انگار من میخوام از زیر حکم خدا فرار کنم من اگر انسان معتقدی نبودم و میخواستم به نظر خودم عمل کنم به 32020 زنگ نمیزدم هر چی من میخوام توضیح بدم یک کلام میگن خانم حرامه خانم حرامه انگار من دنبال بهانه میگردم یا از دل خوشم میخوام برم حکم خدا همه جا استثنا داره انسان باید نمازو ایستاده بخونه اما اگه همون انسان مریض باشه میتونه با چشماشم بخونه ...من برای قانون لیزر پرسیدم من چه کنم که هیچ جای بدنم به چیزی حساس نیست جز دقیقا نقطه خصوصی موهاشو نمیزنم خارش و عفونت میگیرم به خصوص در زمان پریود با تیغ یا شمع میزنم میشه تپاله جوش اونم نه جوش الکی جوش های بزرگ قرمز و دردناک با نوره و موبر میزنم پوستم حساسه بالای قسمت ادرارم که کلا چاک برداشته وقتی میزنم حتی نمیتونم تا تهش صبر کنم که مو رو بزنه از شدت سوزش میشورمش و تا چند روز از درد سوزششش داغون میشم رابطه زناشویی که هیچ دیگه دستشوییم نمیتونم بکنم از سوزشش چه کنم ..؟؟؟شما بگین من چیکار کنم مریض روانی که نیستم وقت خودمو شما رو بگیرم بیمار جسمی ام عاجز شدم ..حای اپلیدی هم با اینکه درد فراوان داشت خریدم حساس بودم و پر جوش میشد ..حتی الان لیزرم نمیدونم بهم میفته یا نه اما گفتم امتحان کنم شاید درست شد از دل خوشم به شما زنگ نزدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دستگاه لیزر خونگی هست نمیدونم چه مارکی خوبه تحقیق کن بخر 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
خب الان میخواهید شکایت کنی انتقاد کنی .ولش کن اعصاب خودتو خورد نکن

خب من مشکل دارم زنیکه حتی نمیزاره توضیح بدم هی حرامه خانم حرامه تهش میگه به دفتر خوده اقا زنگ بزن قطع کرد شمارشم بهم نداد تو نت زدم دفتر اقا شماره نیاورد