با سلام
ایا پاسخگویی 32020 انتقادات نداره ؟
زنگ زدم جوری با من حرف زدن که انگار من میخوام از زیر حکم خدا فرار کنم من اگر انسان معتقدی نبودم و میخواستم به نظر خودم عمل کنم به 32020 زنگ نمیزدم هر چی من میخوام توضیح بدم یک کلام میگن خانم حرامه خانم حرامه انگار من دنبال بهانه میگردم یا از دل خوشم میخوام برم حکم خدا همه جا استثنا داره انسان باید نمازو ایستاده بخونه اما اگه همون انسان مریض باشه میتونه با چشماشم بخونه ...من برای قانون لیزر پرسیدم من چه کنم که هیچ جای بدنم به چیزی حساس نیست جز دقیقا نقطه خصوصی موهاشو نمیزنم خارش و عفونت میگیرم به خصوص در زمان پریود با تیغ یا شمع میزنم میشه تپاله جوش اونم نه جوش الکی جوش های بزرگ قرمز و دردناک با نوره و موبر میزنم پوستم حساسه بالای قسمت ادرارم که کلا چاک برداشته وقتی میزنم حتی نمیتونم تا تهش صبر کنم که مو رو بزنه از شدت سوزش میشورمش و تا چند روز از درد سوزششش داغون میشم رابطه زناشویی که هیچ دیگه دستشوییم نمیتونم بکنم از سوزشش چه کنم ..؟؟؟شما بگین من چیکار کنم مریض روانی که نیستم وقت خودمو شما رو بگیرم بیمار جسمی ام عاجز شدم ..حای اپلیدی هم با اینکه درد فراوان داشت خریدم حساس بودم و پر جوش میشد ..حتی الان لیزرم نمیدونم بهم میفته یا نه اما گفتم امتحان کنم شاید درست شد از دل خوشم به شما زنگ نزدم