2777
2789
عنوان

همچین پسری رو میشه بعدا وابسته کرد با عکس و توضیحات

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 97 پست
برای اینکه ی نفر رو بشه برای ازدواج روش حساب کرد خیلی خیلی خیلی مهمه فاطمه ژرف اندیش عزیز..

وضعیت مالی مهم تره یا داشتن اخلاق و تعهد و احساس مسئولیت برای تشکیل یک زندگی... هرچقدر طرف عالی باشه ولی وقتی  ازدواج نخواد و دنبال عشق و حاله چه فایده ای داره؟ همه چی مادی نیست همه چی پول نیست. از ابتدای کلام و پیامک های بین این دوتا احساس ناامنی داره میباره از این رابطه... این ترس های اسی کاملا منطقیه و درست و بجا. چون فرد مسئولیت پذیریه و برای خودش و عمرش ارزش قائله و طرفش کاملا متفاوت ازش. شایدهم برای امتحان اون این و گفته ولی درهرحال نباید در دام بیوفته ادم... 

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وضعیت مالی مهم تره یا داشتن اخلاق و تعهد و احساس مسئولیت برای تشکیل یک زندگی... هرچقدر طرف عالی باشه ...

عزیزم آروم باش..حق با شماست.من فقط پرسیدم وضعیت مالیش اوکی هست اصلا میشه برای ازدواج بهش فک کرد یاازین جغل های هیچی نداره ک فقط بلدن چت کنن..چته ..مبحث روانشناسی ازدواج و رابطه ک پاس نمیکنیم😁

کار درستی کردی. راحت بخواب عزیزم. دمتم گرم. ان شاءالله کسی که لایق محبت تو باشه و واقعا عاشق هم باشین قسمتت میشه عزیزم. زیر سایه امام زمان خوشبخت وشاد و موفق باشی♡♡♡دختر ارزشمندی هستی قدر خودت و خیلی بدون. خیلی زیاااااد. باعث افتخاری شما💎✨️

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
اخه حتی نگفت ممکنه بعدا حسی پیدا بشه و فلانگفت به هیچ عنوان و اینکه اگه میموندم کلا حرفا ب جاهای بار ...

اون وقت به نظر خودت هنو نه به دار نه به باره ولی حرف جای باریک میره .. این اسمش عشقه!؟

این عاقبت داره!

عشق به نظرم اول با خاطر خواهی شروع میشه

طرف برات مهم میشه و همه جوره دلسوزش میشی سعی میکنی درکش کنی باهاش درست حرف میزنی

. نه این زرتی این حرفا رو بزنی 

گفتم میشه امشب تصمیم نگیرم گفت باشه فردا بگوو

تا برا خودت ارزش قائل نشی توقع نداشته باش دیگران قدرتو بدونن...

این رفتار همین الانشم‌توهینه به شما 

البته خودتون باعث شدین .

بازم هر جور صلاح میدونی