2777
2789

سلام دوستان میشه نرتونو بگین

یه عده میگن اصلا انجام نده ریزش میگیری 

میخوام بدونم تجربه شما چیه و اینکه معمولا چقدر ماندگاره؟ممنونم ازتون که جوابمو میدید تا تصمیم بهتری بگیرم🌸💞🙏

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
ماسک مو ،شامپو،سرم مو باید بزنی موهاتو خشک کنی حتما ریزش هم نداره من سه ساله دارم انجام میدم راضیم

چقدر ماندگاری داره؟

و چند درصد صافی؟

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میخوای عکس بزارم ببینی صافیشو؟ماندگاریش هم واسه من بالای یکسال هست

اگر دوست داشتی

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
ماسک مو ،شامپو،سرم مو باید بزنی موهاتو خشک کنی حتما ریزش هم نداره من سه ساله دارم انجام میدم راضیم

ممنونم مهربان، پس میخوایید بگید اگه مراقبت بعدش باشه خوبه؟میشه بدونم چقد ماندکاری داره و بعدش یه هو دوباره بر میگرده به قبل یا دیگه اگه مراقبت کنیم اونطوری مث قبلش داغون نمیشه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
میخوای عکس بزارم ببینی صافیشو؟ماندگاریش هم واسه من بالای یکسال هست

منم دلم میخواد بدونم میخوام بدونم میصرفه یا نه موهام اگه صاف بشه نزدیکه ۴ و دو سه سانت میشه و ححمشم متوسژه بهم گفتن با سه تومن پروتیین میکنیم خواستم بدونم عادلانس؟

منم دلم میخواد بدونم میخوام بدونم میصرفه یا نه موهام اگه صاف بشه نزدیکه ۴ و دو سه سانت میشه و ححمشم ...

چهل و 

ممنونم مهربان، پس میخوایید بگید اگه مراقبت بعدش باشه خوبه؟میشه بدونم چقد ماندکاری داره و بعدش یه هو ...

صد در صد داغون تر از قبل نمیشه 

رشد هم کنه ریشه مثه قبل میشه نه کل مو 

ماندگاریش هم ۶/۸ماه هست ولی واسه من بالای یکسال ماندگاره چون موهای خودم صافه 

من انجام دادم 

میشنهاد میکنم پروتئین تراپی رو انجام بدی 

من اردیبهشت پارسال انجام دادم خیلی راضی بودم 

موهام براق و جون دار و شیک شد 

ریزشش کم شد 

یه شامپو فیری سولفات باید بزنی فقط 

مراقبت خاصی نداره 

ما پروتئین تراپی میکنیم هزینه میدیم ک از موهامون مراقبت بشه حداقل تا ۸ ماه 😄

دیگه مراقبت اضافی نداره 😄