2777
2789

یه مرکز مشاوره ست که وابسته به آموزش پرورشه

واسه عموم نمیدونم ولی برا دانش آموزا مخصوصاً کنکوریا و اگه از طرف مشاور مدرسه برم کاملاً رایگانه. روانشناس در همه حوزه ها دارن.

منتها مدیر مرکز ک خودشم یکی از روانشناسان برجسته این مرکزه و اغلب حضور داره اونجا و همه چی زیردستشه طبیعتاً... یکی از رفیق های قدیمی مامانمه:///💔

بعد...

تلخ ولی عمیق..

میترسم ریسک کنم برم و همه چیم فاش بشه بفهمه. هرچند من با روانشناس دیگه ای قراره صحبت کنم. با فامیلی فیک هم گفتم بهم نوبت بدن. 

دیدمش منو نشناخت اصن وقتی بچه بودم منو دیده کلاس پنجم اینا بودم. ولی باز میترسممم

بنظرتون ترسم منطقیه؟!

تلخ ولی عمیق..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فاش که نمیشه ولی مهم ترین احساسی که باید پیش مشاور داشته باشی احساس امنیته و تو الآن نگرانی من بودم ...

همه ش میگم نکنه چون مدیر مرکزه و همه چی زیرنظرشه کنترل کنه روانشناسه همه چیو بهش بگه

البته من هرجا میرم همینم کلاً درصد اعتمادم صفره و مدام نگرانم.

قبلاً یه جلسه یه کلینیک رفتم پولی بود خبری از آشنا ماشناهم نبود ولی اونجاهم میترسیدم..!

خسته م واقعاً. من نیاز دارم بایکی صحبت کنم و ازش کمک بگیرم.

تلخ ولی عمیق..
همه ش میگم نکنه چون مدیر مرکزه و همه چی زیرنظرشه کنترل کنه روانشناسه همه چیو بهش بگهالبته من هرجا می ...

عزیزم اولین اصل اتاق مشاوره رازداریه

من بهت تضمین میدم هیچی از اتاق هیچ مشاوری خارج نمیشه

ولی اگه اون جایی که میگی رایگانه یک هزارم درصد احتمال میدی چیزی فاش بشه نرو به

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
عزیزم اولین اصل اتاق مشاوره رازداریهمن بهت تضمین میدم هیچی از اتاق هیچ مشاوری خارج نمیشهولی اگه اون ...

میدونم:))

ولی این بی اعتمادی من از اونجایی نشأت میگیره ک یادمه راهنمایی بودم یه مشاور شخمی داشتیم.. بد ضربه ای بهم زد. بد!!

مشابه این مسائلم زیاد شنیدم.

از اون موقع هر مشاور و روانشناسی میبینم هررجا حس میکنم اونم قراره همچین کاری باهام بکنه.

درسته. یه جلسه میرم ببینم در چ حده روانشناسش اصن بعد باخودم دودوتا چهارتا میکنم ک برم یا نرم. و اگه دیدم نمیتونم اعتماد کنم و ترسه باهام بود نمیرم دیگه.👩🏻‍🦯

تلخ ولی عمیق..
میدونم:))ولی این بی اعتمادی من از اونجایی نشأت میگیره ک یادمه راهنمایی بودم یه مشاور شخمی داشتیم.. ب ...

عزیزم حق میدم بهت پس تجربه بدی داشتی🤕

من خودم روانشناسم و میدونم ما و همکارامون چه قدر روی رازداری حساسیم ولی توی هر شغلی آدم غیر حرفه ای که اصول اخلاقی رو رعایت نمیکنه متاسفانه تک و توک پیدا میشه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

برو 

بعد همون جلسه اول به روانشناست بگو که فلانی آشناست و نمیخوای کسی بدونه.

ولی فکر نکنم بره بگه 

رازداری یکی از مهم ترین اصول اخلاقیه 

حتی بر فرض یک در هزاااار اگه‌ مدیر مرکز هم بفهمه نمیره به کسی بگه

مخصوصا که خودت میگی روانشناس برجسته پس طرف اصول اخلاقی رو خوب بلده.

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

برو بعد همون جلسه اول به روانشناست بگو که فلانی آشناست و نمیخوای کسی بدونه.ولی فکر نکنم بره بگه رازد ...

وای اینکه نهه بدتر اصن هیچی نمیگم نمیخوام بو ببره آشنا دارم اونجا

اشتباه متوجه شدی. مدیر قرار نیس چیزی بگه ب کسی.

روانشناسی ک من نوبت گرفتم ازش همکارِ مدیر مرکزه. میترسم روانشناسه چیزی بگه به اون

مدیر مرکز رو کار اینا نظارت داره فک کنم.. نمیدونم

فقط دلم نمیخواد بشناسه منو همین.

تلخ ولی عمیق..