2777
2789
عنوان

نمی‌دونم چه طلسمیه چه بیماری‌ایه چه دردیه که

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 21 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فیلم ترسناک خیلی سال پیش می‌دیدم

نمیدونم اعتقادت در چه حده ولی من از اینا نتیجه گرفتم... 

یه کاغذA4 نیم ساعت بذار لای قرآن یا ۷تا آیه الکرسی بخون روش فوت کن سوره جاثیه رو روش پرینت کن بذار تو بالش خوابت. بعد انجیر و خرما و عسل تو برنامه غذاییت باشه(اگه بیماری و پرهیز خاصی نداری) و حتما اصلاح مزاج انجام بده احتمالا غلبه سودا داری خودم قبلا اینجوری بودم. قبل خواب آیه الکرسی بخون و ناس و فلق. سوره یاسین هم گوش بده. من با صدای ماهرالمعیقلی گوش میدم صداش حس خوبی بهم میده.

نمیدونم اعتقادت در چه حده ولی من از اینا نتیجه گرفتم... یه کاغذA4 نیم ساعت بذار لای قرآن یا ۷تا آیه ...

ممنونم نمی‌دونم چرا این‌چیزا یه‌مقدار می‌ترسونتم انگار که مشکل ماورایی دارم

ممنونم نمی‌دونم چرا این‌چیزا یه‌مقدار می‌ترسونتم انگار که مشکل ماورایی دارم

الان چند نفر پیدا میشن آدرس و شماره تلفن دعانویس بهت بدن مشکل ماورایی نداشته باشی هم یکی برات درست کنن تو سایت نزن این حرفارو