2777
2789

مثل اینکه جدی جدی بعد هر سختی آسانی هست

شاید تا دیشب نمیفهمیدم چرا اومدم به این دنیا دلم مرگ میخواست و انقدر اتفاقی خدا خوشحالم کرد

خدا واقعا هست میبینه

شاید دوباره حالم بد شه ولی به خوشحالم امشبم میارزییییییید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدارو شکرخدایا منم این حال احوال میخام

میده بخدا که خودش حالتو خوب میکنه

تو اوج حال بدیت تو اوج نگرانیت بسپر بهش خودش واست حلش میکنه

شاید بالای ۱۸ ساله که این خوشحالی و حتی از بغلش ردم نشده بودم 

ناامید نباش

این تاپیک و زدم واسه کسایی که مث خودم که فک میکردم به ته خط رسیدم بدونن که این نیز بگذرد

خب به ماهم بگو چی شده

شاید باورت نشه اصلا اتفاق خاصی نیوفتاده

فقط یه کاری که خیلی دوست داشتم تو زندگیم امتحان کنم وامتحان کردم و مثل بقیه راه ها نبود که حالمو بد کنه انگار راهی بود که همیشه دنبالش میگشتم

حتی شایداین خوشحالیم خیلیم دووم نداشته باشه و همه چی کنسل شه ولی اصلا مهم نیست به حال اون لحظه من میارزید

دخترررر 

طبیعیه که از ذوق و خوشحالیت منمم خوشحالم الان ؟؟؟♥️

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»

خدارو شکر 

هزاران بار شکر که ی تاپیک پر از انرژی دیدیم

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)