2777
2789
خداروشکر اصلا بچه نمیخوام😁 امشب رفتم امپول پروژسترون زدم زودتر پریود شم امیدوارم اثر داشته باشه

چی بگم پس همون نازا بمون عزیزم 😁اتفاقا امپول پروژسترون زدی تخمدان تقویت میشه دکترت برات نوشته بود یا سرخود زدی؟

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربر جدید نیستم قدیمیم که تعلیق شده بودم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بگم پس همون نازا بمون عزیزم 😁اتفاقا امپول پروژسترون زدی تخمدان تقویت میشه دکترت برات نوشته بود ی ...

خیلیا با تنبلی تخمدان باردار شدن نمونش دخترخاله خودم همون دفعه اول اقدام باردار شد پس نازا نیستیم 

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
نه قرص نمیخورم امشب رفتم امپول پروژسترون زدم چند روز طول میکشه پریود بشم؟

فکر کنم باید دو هفته یا ده روز اینا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلیا با تنبلی تخمدان باردار شدن نمونش دخترخاله خودم همون دفعه اول اقدام باردار شد پس نازا نیستیم

بخاطر شوخی ک کردی گفتی بچه نمیخوام منم این حرفو زدم عزیزم ناراحت نشو 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فکر کنم باید دو هفته یا ده روز اینا

دکتره هییییچی حالیش نبود نشستم کلی مشکلمو براش گفتم گفته خب حالا چیکارکنیم 

گفتم امپول پروژسترون برام بنویسین .. گفت اینو بزن فردا پریود میشی

گفتم یه قرص هم برای تنبلی تخمدان بنویسین برام 

گفته باشه بعد رفتم داروخونه میگه فقط امپول نوشته برات

دکتره هییییچی حالیش نبود نشستم کلی مشکلمو براش گفتم گفته خب حالا چیکارکنیم گفتم امپول پروژسترون برام ...

دکترای الان جز پول جیبشون به فکر هیچی نیستن گلم طبیعیه جون بیمار براشون ارزشی نداره اصلا خدا شاهده تجربه های مادربزرگا  و سن بالاهای اطراف  و اینترنت سطحش بالاتر از سواد دکترای امروزیه🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دکترای الان جز پول جیبشون به فکر هیچی نیستن گلم طبیعیه جون بیمار براشون ارزشی نداره اصلا خدا شاهده ت ...

دکتره امروزی هم نبود که حداقل ۶۰ سالش بود 

حیف پول که به اینا میدن

من از هفته ۸ به بعد دقیقا بعد شنیدن صدای قلبش علائمام شروع شد،از بوی یخچال بدم اومد اولین بار...با هربار باز شدن درد یخچال از فاصله دور تهوع میگرفتم...

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...