2777
2789
عنوان

ب خواهرم گفتم دیگه خونمون نیا اونم باهام دعوا کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 34 پست
حق داری چه دلیلی داره بگو دادیمت بری تازه اومدی اوار هم شدی انقد بگو‌بزار بهش بر بخوره معذب شه

وا حالا چون ازدواج کرده دیگه از اون خانواده نیست؟ به نظرم اسی با خواهرش هیچ فرقی ندارن و هردو حق دارن تو خونهی پدرشون باشن. فقط تنها مشکلش دعوا با خانواده ی شوهرش هست که بهش باید تذکر بدن حالا که اومدی قدمت روی چشم ما فقط مزاحمت برلی بقیه نداشته باش 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از ۳۶۵ روز سال کلش دعواست؟کلش اون اونجاست؟زمین به اسمون میاد چندروز دندون رو جیگر بذاره؟شماها تا دیگ ...

همون ی بارشم زیادیه خونه پدرو مادر جای دعواهای شخصی نیست 

خب اون ادم متاهل دندون به جیگر بزاره بشینه خونش 

نمیگیم نیان ولی باااید مراعات بقیه هم کنن من خواهرم  با ۳ تا بچه میاد کل اتاقمو بهم میریزن  چیزیم بگیم ناراحت میشه شوهرشم که میاد ما معذبیم باید پوششمونو درست کنیم (هفته ای ی بار خب خوبه)نه هفته ای ۳ /۴ بار 

میخواست شوهر نکنه، حالا که ازدواج کرده مسئولیت پذیر باشه بشینه زندگیشو اداره کنه و بچه هاشو تربیت کنه

✨️🌷

وا حالا چون ازدواج کرده دیگه از اون خانواده نیست؟ به نظرم اسی با خواهرش هیچ فرقی ندارن و هردو حق دار ...

اتفاقا باخواهرش کلییی فرق داره  خودش خونه داره زندگی داره و به علاوه ی شوهر که واقعا غریبه اس تواون خونه 

اگه فرق نداره پس غلط کرد مسئولیت زندگی رو به عهده گرفت که مشکلاتشو بیاد وسط خونه پدرو مادر حل کنه به جا مشاوره رفتن

✨️🌷

همون ی بارشم زیادیه خونه پدرو مادر جای دعواهای شخصی نیست خب اون ادم متاهل دندون به جیگر بزاره بشینه ...

دختر جون شما نمیتونی حد برای بچه های دیگه خانواده تعیین کنی.

تونهایت اختیارت اتاقته که مراقب باشی کسی توش نیاد.

اگرم کسی اومد اون یه ساعتو برو بشین تو اتاقت.

مثل تمام مواقعی که همیشه سرتون توی گوشیه و انگار نیستین توی این دنیا!

در ضمن مثل اینکه هنوز درک درستی از زندگی و روابط نداری.

مگه ازدواج کردی باید قید خانوادتو بزنی و هرچی شد خودت حلش کنی!؟پس پدر مادر چکارن این وسط؟

ببین من خواهر تقریبا فکر کنم همسن خودت باشه دارم و به شدت روی مغز منه.

سعی کن کشش ندی اعصابم بهم میریزه بیشتر.

بای