2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق میدم اما مردا هم گناه دارن. 

مثلا کجای زندگیتون فهمیدید وقتی ی مرد بچه دار میشه چ فشار روانی ای تحمل میکنه و بروز هم نمیده 

مخارج بچه 

سلامتش

مدیریت احساسات مادر بچه 

گاهی وقتا ما درمورد مردا ی طرفه ب قاضی میریم اما اگه قرار بود ی سری مسئولیت هاشونو‌بپذیریم خیلی شرایطمون سخت میشد 

هیچ چیزی افراطیش خوب نیست ولی بعضیا واقعا حرصشونو دذمیارن مثلا چند وقت پیش یه تاپیک بود راجع به اینکه پریودیتو به پدر یا برادرت بگی یا نه سرش دعوا افتاد 

میدونین چرا 

چون اینجا جهنمی به نام خاورمیانه اس🗿💔

):I told you i was sad

چقدر خوب البته بحث فمینیستی برابریه نه مرد ستیزی

بله عزیزم درسته کاملا.

متاسفانه بعضیا برای حمایت از حقوق بانوان ، ب سمت مرد ستیزی رفتن

اما خب چه زن ستیزی چه مرد ستیزی هر دو اشتباهه

باید خواهان برابری باشیم❤️

FREEDOM...🌱🤌🤍

من از زندگیم با مردی ک انتخاب کردم راضیم. نمیگم تمام بار رو ب دوش میکشه مشغله ها و‌وظایف بین ما تقسیم شده. و من تازه ی مدته فهمیدم اون وقتی از ته دل خوشحاله ک من تو رفاه و خوشحالیم حتی اگه خسته ترین باشه

ولی اینکه مرد بد هم هست و قوانین خیلی وقتا علیه زن هست رو هم قبول دارم 

حق میدم اما مردا هم گناه دارن. مثلا کجای زندگیتون فهمیدید وقتی ی مرد بچه دار میشه چ فشار روانی ای تح ...

زن  همزمان تمام بدنش درد میگیره پس به اندازه مرد زجر میکشه

زن هم به عنوان زن زندگی واسه تامین آینده بچه تلاش میکنه

درسته مرد تلاش میکنه ولی هر دو باید در یه سطح

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تایمی خودم فمینیست بودم

الان نه زیاد

کاری ب اعتقادات‌ و نظراتشون ندارم

بنظرم هر انسانی حق داره بتونه نظرشو آزادانه بیان کنه و ماها حق دخالت و توهین نداریم

نظرشون محترمه،، کلا نظر هر انسانی در جایگاه خودش محترمه در صورتی ک مشکلی برا بقیه ایجا نکنه

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

سلام عزیزم من راجب فمنیست تحقیقاتی داشتم ..این جریان درست زمانی اتفاق افتاد که انقلاب صنعتی در غرب شکوفا شدن و کارخانجات رشد کردن دنبال نیروی کار ارزان قیمت بودن ..مهمترین اتفاقی که میتونست تو‌‌جریان خفقان غرب اتفاق بیوفته و زن غربی که نماد جنس گناالود و مستحق به عذاب بود این جریان میتونست به اسم حمایت زن اونارو از خونه ها به کار در کارخونه ها با شعاری برابری جنسیتی بکشونه..واین شد که زن غربی چاله به چاه افتاد..ونتیجش شد ظلمی به نام برابر جنسیتی