2777
2789
عنوان

یکی از اقواممون که فوت شده لطفا میترسید نیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1367 بازدید | 83 پست
آهان بسلامتی گلمآخه ما لرا اینطوری میگیم ۵۰ ساله جوونهاز نظر ما تا ۶۰ سال شایدم ۶۰ و خورده ای جوونه� ...

اره ماهم دقیقا همینطوریم عزیزم.

بقول مادرم: ۵۰ که سنی نیست آدم تا ۵۰ سالگی اصلا چیزی نمیفهمه از زندگیش!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کی تاحالا ۵۰ ساله جوونه

ببخشید سن پدر و مادرتون چنده؟ من فکر میکنم پنجاه سال خیلی جوونه البته وقتی پونزده ساله بودم یکی از اقوام پنجاه ساله که فوت شد همه میگفتن بیچاره جوون بود میگفتم کجای پنجاه جوونه

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...
خو واقعا هم درست میگیم چون 50 60 سال سنی نیست که کسی به خاطر مرگ طبیعی بمیره

آره واقعا 

جسارتا شما لر هستید عزیزم؟

ما حتی برا اون پیر پیرشم که طرف ۸۰ ۹۰ سالش بوده خودمون و چنگ میزنیم🫠

از شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست خودمه

ممکنه زنده بوده باشه...!!!

مامان بزرگم چندروزی اواخر عمرش اکسیژن خونش کم میشد ضریب هوشیش بشدت پایین میومد ولی قلبش سالم بود با دستگاه اکسیژن ضریب هوشیش یکم بالا میرفت خلاصه حالت کماطور داشت

یه شب عمم پیشش بود صبح زنگ زد گفت مادر فوت شده..

وقتی رفتیم دیدیم دستگاه اکسیژن رو دراورده و اینا گفت تمام کرده خلاصه که نمیدونم چیشد آمبولانس هم خبر نکردن و چون اشناداشتن بدون معاینه گواهی فوت گرفتن...

من و مامانم گفتیم مطمئنی فوت شده؟ گفتن اررره

خلاصه تو غسالخونه موقع غلسش اب که روش میریختیم اصلا حالت زنده داشت معمولا جنازه تا سه چهارساعت بعد فوت بدنش سرد میشه مادربزرگم تا از روزی که فوت شد تا فرداش که برا غسلش رفتیم بدنش گرم بووود!!!

صورتش سرخ بود! صورت میت رنگش عوض میشه این نشده بود!!!

خلاصه که به خاک سپردنش

بعد از چندوقت خواب دیدم مادربزرگم اومد ب خوابم گفت فلانی من زنده بودم

به خواب مامان و بابامم رفته بود گفته بود من زنده بودم!

اره ماهم دقیقا همینطوریم عزیزم.بقول مادرم: ۵۰ که سنی نیست آدم تا ۵۰ سالگی اصلا چیزی نمیفهمه از زندگی ...

عذر میخوام جسارت کردم ازتون سوال شخصی پرسیدم

بله دقیقا حرفتون درسته 👌🏻

ممکنه زنده بوده باشه...!!!مامان بزرگم چندروزی اواخر عمرش اکسیژن خونش کم میشد ضریب هوشیش بشدت پایین م ...

وای اگه واقعا زنده بود عمت گناه بزرگی کرده

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
آره واقعا جسارتا شما لر هستید عزیزم؟ما حتی برا اون پیر پیرشم که طرف ۸۰ ۹۰ سالش بوده خودمون و چنگ میز ...

اره

دقیقا خب بالاخره ادم به خاطر خاطرات خودت ناراحت میشی

و اینکه مثلا من بیست و خورده ای سال اون شخص رو شناختم و از نظر من سن زیادی نداشته

واقعا از نظر ما زنده بود فقط ضریب هوشیش پایین بود...ولی متاسفانه کسی حرف مارو باور نکرد

عمت الان چی میگه؟ 

عذاب وجدان داره یا باور نکرده؟ 

از هرکس اندازه شعورش توقع دارم حتی شما کاربر عزیز🐞
ارهدقیقا خب بالاخره ادم به خاطر خاطرات خودت ناراحت میشیو اینکه مثلا من بیست و خورده ای سال اون شخص ر ...

خوشوقتم عزیز دلم🤝🏻ستینمی❤️

بله دقیقا من خودم ۱۰ سالم بود داییم فوت شد با اینکه اونموقع درکی از عزاداری و.... نداشتم ولی خیلی برا داییم شیون کردم😔