2777
2789

سلام پسرم ۴سالشه امشب زود خوابم برد تلویزیون روشن بود خاموش کردم گوشو برداشت داشت کارتون نگاه میکرد منم هی پا میشدم میدیم داره کارتون نگاه میکنه

هنوز نتونستیم ختنه اش کنیم شهر غریبم شوهرمم سرکار ختنه نکردم الانم ک میخواستم بکنم حامله شدم 

پسرم مدتیه ب آلتش دست میزنه جوری ک همش دستش تو شلوارشه اعصابمو بهم میریزه دعواش میکنم اما بازم انجام میده امشبم ک خواب بودم گفت جیش دارم گفتم برو رفت دیدم داره میگه مامان پی پی ازم اومد بیا منو بشور رو شلوارم ریخته البته تو شلوارش اصلا کاری نمیکنه جز یه ماه پیش ک اسهال بود یکم پی پیش ریخته بود تمام

بعد امشب دیدم شلوارش چیزی نداره دستشویی هم تمیزه متوجه نشدم گفتم شاید دستشویی رو شسته دیدم جای روناش خیسه گفتم شاید اسهال شده شلوارشو دراوردم دیدم عین اب منی رو شلوارشه بنظرتون امکان داره ارضاع شده باشه دارم روانی میشم حالم اینقد بده ک دلم درد میکنه میترسم ب بلوغ زودرس رسیده باشه تروخدا کسی اطلاعاتی داره کمکم کنه 

شرایط دکتر بردنشم ندارم یعنی بگم فعلا صفریم خیلی از بانکها وام برداشتیم هرچی درامد شوهرمه میره رو اقساط فقط ماهی۳تومن برامون میمونه اونم اصلا نمیدونم چکار کنم😭😭😭

امشب بچممو اینجوری دیدم اونم نمیدونم از پشتش بود یا از جلو دارم روانی میشم دلم میخواد بمیرم دوست دارم بچه تو شکمم بمیره اما دنیا نیاد ک اینجوری شه😭😭

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وای ببخشید داشتم جدی میخوندم تا رسیدم به اون بخش ارضا و بلوغ🤣🤣🤣🤣🤣

وای تو خیلی باحالی

بچه۴ساله ارضا میشه😐😐

دیونه بازی درنیار توروخدا اون فقط کنجکاوه داره بدن شو کشف میکنه

نکنه واقعا توقع داری بچه ۴ساله خودارضایی کنه

واقعا نوبری تو🤣🤣

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این چه حرفیِ خواهر من،بچه تو این سن که ارضاع نمیشه!!!! اینکه دستش تو شلوارشِ،احتمالا بخاطر عفونت باشه که اون هم میتونه از عوارض ختنه نشدن باشه...خب زودتر ببر ختنه ش کن

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
بخدا دلم میخواد مث شما فک کنم ولی اینقد حالم بده ک نمیتونم

بیخیال زن گنده منم پسرم همسن پسر شماس ۲۴ساعته دستش تو خشکشه بچه اس دیگه بزرگ میشه درست میشه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
اخه بچه 4 ساله مگه ارضا میشه😂😂😂😂شاشیده تو شلوارش پسر منم همش دستش تو شلوارشه بچه ست دیگه

میگم مث منی بود چسبونکی و بدبو

اونم ک دست تو شلوارشه رو میدونم از سر کنجکاویه

اما یه چیزی هست ب نام بلوغ زودرس بچه از ۲سالگی میتونه داشته باشه

نمیدونم از بس حالم بده چیه حالت تهوع دارم شدید

این چه حرفیِ خواهر من،بچه تو این سن که ارضاع نمیشه!!!! اینکه دستش تو شلوارشِ،احتمالا بخاطر عفونت باش ...

دست تو شلوار که این سن بچه زیاد دیدم از روی کنجکاویه بیشتر ولی نمیدونم چرا اینجوری شدم تو اینترنتم خوندم ک بچه۲ساله هم امکان داره ب بلوغیت جنسی برسه همین ترسمو بیشتر کرد

بیخیال زن گنده منم پسرم همسن پسر شماس ۲۴ساعته دستش تو خشکشه بچه اس دیگه بزرگ میشه درست میشه

خواهر خدا از زبونتون بشنوه وگرن بعد من چ خاکی ب سرم کنم

گاهی میره خونه همسایه با پسرش ک همسن پسرمه بازی میکنه اون بچه ارومیه ولی پسر من هم خیلی کنجکاوه هم شیطونه

زن همسایه دیده ک پسرم شلوارشو دراورده بوده میگه تا منو دید قبلش میگه متوجه شد دارم میام خودشو جمع کرد بعدم میگ در حمومون خرابه گفت پسرت وقتی دخترم رفته حموم همش میرفته نگاش کنه