2777
2789
عنوان

دیگ تصمیم گرفتم نیام نی نی سایت دیگ خوبی بدی دیدین حلال کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 18 پست
طرف شوهرش با زن داییش بهش خیانت کرده بود و چت و اسکرین شات و فلان. ده نفر گزارش زدن تاپیکش پوکوندن. ...

وااااااا چرا اخه یکی کسیو نداره میاد سایت خودشو اروم کنه با گفتنش 

بعضی ادما چرا اینجورن اخهههههههه

جورجیام زن رسمی رونی جون🧿💍❤️

وااااااا چرا اخه یکی کسیو نداره میاد سایت خودشو اروم کنه با گفتنش بعضی ادما چرا اینجورن اخهههههههه

تا بترکن اخهههـ

. بدبخت شاید نیاز ب درد و دل داشت ده تا احمق اومدن خرابش کردن. حتما نیاز ب صحبت داشت ک اومده بود همه چیو گفته بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

طرف شوهرش با زن داییش بهش خیانت کرده بود و چت و اسکرین شات و فلان. ده نفر گزارش زدن تاپیکش پوکوندن. ...

چرا آخه... یعنی تو اسکرین شاتاش چیزای بدی بوده؟ 

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

چرا آخه... یعنی تو اسکرین شاتاش چیزای بدی بوده؟

نمیدونم بخدا. دیگه ب اونجاش نرسیدم زدن نابودش کردنا اصلا امون ندادن ببین بدبخت چی میگه کمک میخاد نیاز ب صحبت اره چشههههه خب