2777
2789
عنوان

فقد دخترای مجرد بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 35 پست
سنم ۲۵ 😂😂ولی از لحاظ هیکل و عقلی کوچولو ام و اینکه اختلاف سنیم با اونی ک قراره ازدواج کنیم زیاده و ...

هنوز کلی وقت داری

بهترین سن برای ازدواج حداقل حداقل ۲۶ الی ۲۷ تا ۳۵ هست

آدم باید خودش بگرده زندگی کنه با دوستاش و...

نه اول بسم الله که شروع زندگی زده ظرف بشوره پوشک عوض کنه و...😂

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

چرا

چون نیازی به کسی ندارم خودم همچی دارم

و خوشم نمیاد

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم همچین حسی دارمبه این فکر می کنم یه روزی مادر بشم و مسئولیت یه بچه به گردنم باشه خنده م میگیره 😅

من اتفاقا از پس مادر شدن حس میکنم خیلی برمیام اما بر همه اینا باید با دنیای دخترونگی خدافظی کنم چون بهرحال زندگی متاهلی خیلی فرق داره 🥲😂

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

میتونم پارتنر خوبی باشم عاقل و پخته ام نسبت به سن زیاد میفهمم درک متثابل زیادی دارم آشپزیمم خوبه 

اما همسر خوب نه ! 

چون هنوز نمیتونم با بی پولی ، با احترام اجباری به خانواده شوهر ، با بحث های زناشویی و حتی مادر شدن....کنار بیام احساس میکنم مسئولیت زیادی داره که در توان من نیست 

......🧸🔮✨️
من نمیتونم واقعیتشو میگم نه اخلاق دارم نه آشپزی بلدم نه تمیزکاری هیکل خوب هم که ندارم اسم کاربریم مع ...

من اشپزی نمیکنم زیاد چند بار درست کردم بد نشد ولی ادم یاد میگیره دیگ😂

دغدغه هام به زندگی متاهلی نمیخوره

درس و دانشگاه و مهاجرت..

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

منم نمی تونمولی فکر کنم تو موقعیتش که قرار بگیرم از پسش بر بیام

اره مخصوصا اینکه محدود میشی و باید از خیلی چیزات بگذری

دقیقا مثل من 🥲🥲من چند روز دیگ بله برونم نمیدونم چی بپوشم

قدت چنده

من ۱۵۸ -۵۳