سنم ۲۵ 😂😂ولی از لحاظ هیکل و عقلی کوچولو ام و اینکه اختلاف سنیم با اونی ک قراره ازدواج کنیم زیاده و ...
هنوز کلی وقت داری
بهترین سن برای ازدواج حداقل حداقل ۲۶ الی ۲۷ تا ۳۵ هست
آدم باید خودش بگرده زندگی کنه با دوستاش و...
نه اول بسم الله که شروع زندگی زده ظرف بشوره پوشک عوض کنه و...😂
🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤 ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥 زین پس سعی میکنم؛ مهربانانهتر، محترمانهتر، پسندیدهتر و شمردهتر گفتوگو و صحبت کنم💖 سعی میکنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همینطور🙃 بهطور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹 👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉
🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤 ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥 زین پس سعی میکنم؛ مهربانانهتر، محترمانهتر، پسندیدهتر و شمردهتر گفتوگو و صحبت کنم💖 سعی میکنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همینطور🙃 بهطور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹 👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
میتونم پارتنر خوبی باشم عاقل و پخته ام نسبت به سن زیاد میفهمم درک متثابل زیادی دارم آشپزیمم خوبه
اما همسر خوب نه !
چون هنوز نمیتونم با بی پولی ، با احترام اجباری به خانواده شوهر ، با بحث های زناشویی و حتی مادر شدن....کنار بیام احساس میکنم مسئولیت زیادی داره که در توان من نیست