2777
2789
عنوان

از این وسواس شوهرم دیوونه شدم چیکارش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 41 پست
اره مادرشوهرمم اینطور کپی اون توی رفتارهاش سعی در تغییرش دارم ولی ۱ درصد هم تغییر نکرده

زوده هنوز

این کار برای چند ماه نیست

حداقلش ۵ تا ۶ سال زمان میخاد

بعدشم اونو نمیتونی تغییر بدی فقط میتونی حساسیتش رو خودت رو کم کنی

Be nice😊

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۶ ماه دوست بودیم فکر نمیکردم انقدر حساس باشه در این ابعاد آره خودمم احساس میکنم ترک شدنی نیست چون ما ...

خوش به حالت کاش شوهر من اینجوری میبود

مثلا مامانش وخواهراش ومادربزرگش خیلی وسواس بیمارگونه ای دارن

برعکس شوهرم.به تمیزی خیلی اهمیت میده ولی شلوغی رونه

از دروارد میشه حداقل رو پنج شش تا مبل لباس و وسیله میزاره.کف اتاق هم پراز وسیله هاش

ازش بیزارم.منم به شدن روشلوغی حساسم.

آره میدونم خودش هم میگه ولی خیلی برای من سخت من خودم نرمالم ولی حس میکنم منم دارم عین اون میشم

خوبه که همه چی همیشه منظم وتمیزباشه من جوریم که روزی چندبارلباس عوص می کنم حتاشده بعضی روزادوبارسه بارحموم میرم یه دونه قاشق نشسته روسینک باشه اعصابم بهم میریزه وخیلی چیزای دیگه بعضی وقتاخودمم اذیت میشم پلی اینکه همه چی تمیزه احساس رضایت دارم

ازت انتظار داره اینجور باشی؟ دعواتونم میشه؟

از من انتظار مرتب بودن داره سعی نمیکنه منو تغییر بده ولی به وضوح میگه مثلا اع این لباس چه خوشگل کاش اینو عوض کنی اونو بپوشی یا اع حموم کن خستگی در بره اینطور من خودم تمیز بخدا ولی نه دیگه اینطوری 

نه دعوا نمیکنم باهاش فقط بهش گفتم تو غیر نرمالی اون شب قهر کرد

از من انتظار مرتب بودن داره سعی نمیکنه منو تغییر بده ولی به وضوح میگه مثلا اع این لباس چه خوشگل کاش ...

همینکه 

با غر زدن و اخم و تخم نمیگه بهتون یعنی اوضاع بد نیس 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
خوبه که همه چی همیشه منظم وتمیزباشه من جوریم که روزی چندبارلباس عوص می کنم حتاشده بعضی روزادوبارسه ب ...

عین شوهر من هستین دقیقا اونم اینطور  واقعا روزی چند بار حموم و لباس خیلی 

۶ ماه دوست بودیم فکر نمیکردم انقدر حساس باشه در این ابعاد آره خودمم احساس میکنم ترک شدنی نیست چون ما ...

بله ازدواج ینی پیوند خانواده ها  شناخت  ها بادوستی و حرفای سطحی پیش نمیاد.

من با همسرم اوایل آشناییمون ۳ ماه هفته ای دوبار خیلی جدی میرفتیم پیش روانکاو و مشاوره. و کلی تست بود که واقعا علمی و تجربی بودن. و قشنگ سبک سنگین جزییات خیلی چیزا رو برامون باز میکرد. هم روانشناس اقا هم خانوم. آگاه بودن از طرف مقابل واقعا مهمه..وگرنه یواش یواش نقطه ضعف ها عادت های بدش.. حتی گذشته های حال نشده طرف.. و خیلی چیزا  رابطه رو فرسایشی میکنه. 

از زوج درمانی غافل نشین. یک نفر دیگه ای بهش آلارم بده بهتر از اینه که حرفاتونو روک بزنید و کنتاکت پیش بیاد.

هَر چه در فَهمِ تو آیَد، آن بُوَد مفهومِ تو!
بله ازدواج ینی پیوند خانواده ها شناخت ها بادوستی و حرفای سطحی پیش نمیاد.من با همسرم اوایل آشناییمو ...

چقدر خوب خدایی من هیچ رفتار یا چیزی ازش ندیدم همون که تو دوستیمون بود ولی این وسواس آزاردهنده اس واسم باید واسش چاره پیدا کنم

خوبه که همه چی همیشه منظم وتمیزباشه من جوریم که روزی چندبارلباس عوص می کنم حتاشده بعضی روزادوبارسه ب ...

منم صبح تاشب درحال بشوروبسابم

درعوض شوهرم فقط میریزه.بچه هام تازمانی کوچیک بودن خیلی خوب بودن ولی الان دارن میرن طرف باباشون

عزیزم نمیشه شماهم مثل همسرتون باشی؟

نه واقعا سختم من اینطور بار نیومدم کلا آدم چندان وسواسی نیستم ولی اون کاملا برعکس مثلا من روزی یه بار لباس عوض میکنم یا حموم روزی یه بار یا یه روز در میون خونه هم همیشه مرتب میکنم ولی بیشتر سختم

شوهرمن مرتبه خودش ولی بچم خیلی اذیت می کنه

باز خوبه شوهرتون مرتبه

وقتی میاد خونه اونقدر تو هال واشپزخونه روشلوغ میکنه که یا درحال نق زدنم یا درحدی میشم گریه میکنم ولی فایده ای نداره

من به شدت رو شلوغی حساسم.میگه من دوروز خونم بامن کاری نداشته باش 

درصورتی اونقدر تنبل وبی مسئولیت که ۲۰روز از ماه بیکاره گوشی به دست وجلو تلویزیون درازکش درحال دستور دادن

از رفتاراش متنفرم