2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده دوست دارم نامزدیمو بهم بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 27 پست
رابطه تو با آقایون اطرافت چجوریه ؟؟؟

ولا هیچی 

من از وقتی این نفهم وارد زندگیم شده چشمم هیچکیو نمیبینه بخوام ارتباطی هم داشته باشم 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

خودش نگفت چرا این کارو کرده؟ یا میگه عادی بوده کارم؟ دلیل پنهون کردن نامزدیتون چیه؟ یه پسر همکلاسیمون نامزد بود بعد نامزدی تازه دیدیمش همش حلقه رو میکرد تو چشممون 🫠

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جالب اینجاست دختره همش پی ویش پلاسه بعد محلش نمیذاره اونوقت میبرتش دور دور 

اگه تهرانی و سنتون زیر ۲۵ ساله خب این خیلی طبیعی میتونه باشه.من یادمه خودم دانشجو بودم ده سال پیش دختر و پسر با هم میرفتن کافه یا رستوران بعد کلاس و خیلی هم اوکی بودن و اصلا هم بد برداشت نمیشد.الان که یک دهه جلوتریم و طرز فکرها باز تره

ولا هیچی من از وقتی این نفهم وارد زندگیم شده چشمم هیچکیو نمیبینه بخوام ارتباطی هم داشته باشم

پس اگه دوست اجتماعی پسر نداری و این چیزا براتون عادی نیست همین الان باهاش تکلیفت رو روشن کن که در آینده بدجور به مشکل میخوری 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره 
خودش نگفت چرا این کارو کرده؟ یا میگه عادی بوده کارم؟ دلیل پنهون کردن نامزدیتون چیه؟ یه پسر همکلاسیمو ...

میگه تو عمل انجام سده قرار گرفتم عادیه چی شده مکه هم هم کلاسیم هم همکار. 🥲😣

برا چند وقت اینجوریه ما دوست بودیم بعد خانواده ها آشنا شدن اللن تپ این مرحله ایم برا همین دوستای منم نمی‌دونم فک می‌کنم هنوز دوستیم 

اگه تهرانی و سنتون زیر ۲۵ ساله خب این خیلی طبیعی میتونه باشه.من یادمه خودم دانشجو بودم ده سال پیش دخ ...

من دانشجو ام میدونم عادیه ولی بزا ما ک همکلاس نیستیم و اونم دوس نداره من بزم ای جمعا پس بایذ رعایت کنه 

اونم دختری ک نخ میده بهش همش تو پیام 

نامزدی که هنوز عقد رسمی نشده برا شناخته عزیزم به نظرم این فرد آدم مناسبی نیست الان تموم کنی خیلی بهت ...

بعد تقریبا دو سال دوستی آشنایی نامزدی تازه دازه خودشو نشون میده 

آب نیست وگرنه شناگر ماهریه مثه اینکه 

دوتا پسر دوتا ذختررررر

خب شاید نتونسته نه بگه 

یکم درمورد نه گفتن و رودروایسی داشتن شاید ضعیف بوده 

شاید درست شدنیه تو‌ب بقیه رفتاراش دقت کن ببین کلا ازین آدمای متعهده و این ی شرایط،سخت واسش بوده یا اینکه هول بازی درمیاره و اینم ممکنه بار اخرش نباشه

به نظر من بیرون رفتن همکلاسیا تا وقتی ک به کسی تعهد نداری اوکیه. تعهد داری و میدونی با این کار طرف مقابل ناراحت میشه هم کار اشتباهیه و نباید انجام داد.  عمل انجام شده هم حرف الکیه چون کلی بهونه برا پیچوندن هست.  ب نظرم حتما جدی ب این قضیه فک کن

فقط توجیهش

توی عمل انجام شده قرار گرفتم😒

توام میزدی توی سرش میگفتی منو توی عمل انجام شده قرار دادی 😄😁

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️