2777
2789
عنوان

مجبورم و میخوام داف بشم تا به چشم کراشم بیام

| مشاهده متن کامل بحث + 2159 بازدید | 120 پست
من اکسم بعد سالها بهم گفت ب خودت نمیرسیگفتم منظورت چیهورزش میکنم تیپ میزنم گفت ابروهاتو برنمیداری😐

دقیقا پسرا فقط و فقط ظاهر واسشون مهمه و نه هیچ چیز دیگه ای من تازگیا به این نتیجه رسیدم

This was just meant to be🎼you will coming back to me🎼cause this is pure love🎼cause this is pure love🎼

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا پسرا فقط و فقط ظاهر واسشون مهمه و نه هیچ چیز دیگه ای من تازگیا به این نتیجه رسیدم

من اخه ابروهام نازکه واقعاا مدلش خوبه 

نمیفهمم چی میگفت

حس میکنم دوست داشت تغییر کنم 

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
موافقم ولی بینیم خوبه

خب پس مژه و لب و چونه

مو رنگ نکن پول اضافیه به همین موهای خودت برس 

دخترخانوم...! اون مَرده... "اون" باید دنبالت باشه، پیگیرت باشه، هَوَلت باشه،"اون" باید حساب کنه. از زمین به آسمون نمیباره.. خب؟ 

و هیکل خفن

نه والاا 

من هیکلم خوبه خداییش 

چندین ساله ورزش میکنم 

ولی کووو 

شایدم اینا پلنگ دوست دارن☹️

ممه های گنده و ک... ن گنده

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
اره اینا شعاره نچرال پسندنتغییر در حد طبیعی باشه دوست دارن

ختی طبیعی هم دوست ندارن

کراش من که اینجوریه!

This was just meant to be🎼you will coming back to me🎼cause this is pure love🎼cause this is pure love🎼

نه والاا من هیکلم خوبه خداییش چندین ساله ورزش میکنم ولی کووو شایدم اینا پلنگ دوست دارن☹️ممه های گنده ...

دقیقا همونی که گفتید