2777
2789
مادر یکی از شاگردام کولی هستنهزار برابر زیباتر از ترلان پروانه ست اما تو همون ترکیب فقط لباس هایش که ...

یعنی چی یعنی پول داشته تتو بزنه اما پول حموم نداره

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مادر یکی از شاگردام کولی هستنهزار برابر زیباتر از ترلان پروانه ست اما تو همون ترکیب فقط لباس هایش که ...

خالکوبی با همون حنا هندی؟یعنی اجزای صورتش و‌چشماشم شبیه اونه؟

ارهولی سلیقه ایه اخهمن خودم از چهره های شرقی خوشم میاد ب شدتولی یه بارم تو اتوبوس چشمم خورد به یه خا ...

چه شکلی بود چهرش؟؟

وای فقط پروفایلت عاشقش بودم و هستم یادش به خیر😍😂🥹

خالکوبی با همون حنا هندی؟یعنی اجزای صورتش و‌چشماشم شبیه اونه؟

اره خیلی شبیه ترلان پروانه ست ولی اون با آرایش و لباس شیک قشنگیه این با صورت نشسته و بی آرایش و لباس کهنه 

پوستشم سبزه ست اگه صورتشو می‌شست و بهش می‌رسید میشد از این مدلهای آفریقایی

اره خیلی شبیه ترلان پروانه ست ولی اون با آرایش و لباس شیک قشنگیه این با صورت نشسته و بی آرایش و لباس ...

یه عکسی از عکسای ترلان یا کسی که شبیهش باشه می تونی بزاری یعنی چشما و صورتش کشیده بود؟