2777
2789
عنوان

شوهر کردن دستاورد و موفقیت حساب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 45 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینجوری نگو منم از این حرفا میزدم البته در مورد بچه دار شدن که مگه چیکار میکنن کاری نداره که یا در مورد خونه داری که کاری نداره که 

حالا مدتهاست درگیر ناباروری ام و نمیشه 

کارای خونه هم دهن آدمو سرویس میکنه

من وقتی رفتم سرکار حس موفقیت داشتم وقتی اولین ماشینم رو خریدم حس موفقیت داشتم وقتی با پول خودم گرم گرم طلا خریدم حس موفقیت داشتم وقتی شوهر کردم خجالت میکشیدم میگفتم الان همه میگن این چقدر شوهریه  

کسی که به هیچی تو زندگیش نرسیده شوهر کردن براش دستاورده و موفقیته

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

شب سرویس دادن و غذا پختن نعمته؟!از کی تاحالا

توهین کردن به اکثریت زنان کل کره خاکی چی حساب میشه ؟؟

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫