2777
2789
اینا باهم در تضاد هستن من نمیدونم چطور اینو میگنقطعا کسی ک اعتقاد داره ب خدا ب امام رمان کار خلاف نم ...

اونی که خوبه در حد خیلی خوبه واونایی که منحرف میشن به کل طرف سفیانی رو میگیرن.به نظرم از عجایب آخر زمانه که خوب وبد واضح تفکیک میشن

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
چ‌ حوری صداش میکنی ک جوابت میده ؟! میشه به منم بگی

نمیدونم فکر میکنم نباید تعریفش بکنی 

ولی با دله شکسته صداش کن و حرف بزن باهاش 

درسته خدا هم زودی جوابمو میده ولی عوضش خیلی مشکلات هم سرم ریخته 

متعهد به قلبی که نبود و نخاست تنها برای من باشه 🖇️♥️ (( من تو زندگیم دوتا کور دیدم : یکی تو که عشق من و ندیدی ، یکی هم من که جز تو هیچکس و ندیدم )) دردی که بهم دادی و ظلمی که در حقم کردی من و نکشت عوضش من و ساخت . محبِ امام زمانم ⛓️✨ مامانم ... دیگه هیچی من و نمیکشه دیگه هیچ غصه ای من و از پا درنمیاره بدترین بلایی هم که قرار بود سرم بیاد اومد و من هنوز زندم هنوز قوی ام هنوز میخندم دیگه هیچ وقت نگران دخترت نباش /: 🍂 درخواست به نی نی یار گزارش میشه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با وضعيت سوريه ظهور خيلى نزديك و طبق احاديث يك الى دو سال ديگه انشالله خدا تخفيف بده و زودتر بشه كتا ...

ولی ب نظرم اوضاع جا داره برا بدترررر شدن

خیلی جا داره خیلییی

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

امام زمانی وجود نداره

(این نظر منه) 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
ولی هیچکس جواب من یکی رو هیچکس نداد

این حرف و نزن 

ناامیدی بدترین کاره 

ایشالا جوابت و میدن عزیزم 

متعهد به قلبی که نبود و نخاست تنها برای من باشه 🖇️♥️ (( من تو زندگیم دوتا کور دیدم : یکی تو که عشق من و ندیدی ، یکی هم من که جز تو هیچکس و ندیدم )) دردی که بهم دادی و ظلمی که در حقم کردی من و نکشت عوضش من و ساخت . محبِ امام زمانم ⛓️✨ مامانم ... دیگه هیچی من و نمیکشه دیگه هیچ غصه ای من و از پا درنمیاره بدترین بلایی هم که قرار بود سرم بیاد اومد و من هنوز زندم هنوز قوی ام هنوز میخندم دیگه هیچ وقت نگران دخترت نباش /: 🍂 درخواست به نی نی یار گزارش میشه.

امام زمانی وجود نداره(این نظر منه)

ولی طبق گفته ها همه ما ب جایی رسیدیم ت خسته ایم و باید یکی بیاد ک نجات بده

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
همین؟نمیدونم....امیدوارم...فقط دوست دارم بدونم نظرش راجع بهم چیه...مثلا راضیه ازم یا نهکاش میشد فهمی ...

به نظرم آدم خودش میفهمه.گناه کبیره نکنی واجبات رو انجام بدی واخلاق حسنه باشه

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
علمای دین که شما میفرمایید 30 سال پیش یادمه که با قطعیت میگفتن پیرمرد پیرزنان ظهور امام رو میبینن... ...

به نظرتون ۳۰ سال در برابر هزار و خورده ای سال عددی به حساب میاد؟نباید نا امید باشیم وعده الهی هر لحظه ممکنه اتفاق بیوفته انشاءالله

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون