2777
2789
عنوان

فکر کن خدا بهت فرصت داده

36 بازدید | 2 پست

سلام دوستان امیدوارممممم همه همه تونننن حالتون عالی عالی باشه و شاد و سلامت باشید

من الان تو دورانیم که باید زیاد درس بخونمممم( بایدد) اما تنبلی و بهانه هام بعضی وقتا مانعم میشن فکر کنین شما جا منین چجوری خودتونو مجبور میکنین درس بخونین . چه جمله ای چه داستانی چه انرژی توشما باعث میشد تمام وجودتونو بذارید واسه درس خوندن.

دختریم که میدونم در آینده هیچچچچچچ هیچچچچچ حامی ندارم چه مالی چه عاطفی مگر یکی بیاد که به اون شوهرم بدن وگرنه از لحاظ خانوادگی میدونم تامین نمیشم واسه همین میگم مجبورم بخونم

همین اجبار به اندازه کافی بسه واسه اینکه درس بخونی 

به این جمله فکر کن:درد یا لذت کاری که انجام میدی نمی ماند،اما شرمندگی اش چرا

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

فقط اینو بدون بابت ندونم کاری و تنبلی امسالت یک عمر باید جواب پس بدی و خودخوری کنی 

من اگه برگردم عقب صددرصد فقط فرهنگیان میزدم

حافظ کل قرآن میشدم 

و زبان انگلیسیمو فول میکردم

ولی الان جز افسوس و پشیمونی چیزی ندارم 

حسبی الله ❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.