2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گرفتم عزیزم

پس ب احتمال ۹۹ درصد نمیگیره تاپیک اول منو بخون بچم ۳ روزش بود داداش ۷ سالش گرفت قبلش بغلش کرده بود و .... بعد ۱۲ روز جدا شون کردین من بخاطر درس پسرم مجبور بودم برم پیشش و بیام ولی رعایت میکردم با ماسک نگرفت بچم دکتر گف چون من بچگی گرفتم انتی بادیاش از جفت رد شده و چون شیر میدادم باز بیشتر میشده

یعنی احتمال داره بگیره؟

نه چون مادر بزرگش گرفته ناقل بیماری فکر نمیکنم باشه خب میخوای به شوهرت بگو به مادرش بگه فعلا نیاد سمته بچه

زنده باد خلیج همیشه فارس 🇮🇷 زنده باد جزایر سه گانه ایران🇮🇷

پس ب احتمال ۹۹ درصد نمیگیره تاپیک اول منو بخون بچم ۳ روزش بود داداش ۷ سالش گرفت قبلش بغلش کرده بود و ...

آخه قبلش بچه کوچیکه خواهرشوهرم گرفته بود و این پسرش بعد یک هفته اومد پیش دختر من بهش گفتم نیا نزدیکش خواهرت گرفته شاید تو بدن توام باشه ولی باز اومدد