2777
2789
عنوان

سفارش لباس و راهنمایی پلیز

56 بازدید | 14 پست

دوستان من قراره ی سویشرت سفارش بدم، 

ولی مثلا قدش مناسبت 

دور سینه 120، 118

این زیاده، خیلی گشاده؟ 

سایزم _36_38

هَنی هَنی تو عزیز ترینمی گل :) 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره بابا خیلی گشاد میشه

حالا عکس بده ببینیم قیمتش چندخ

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
اره بابا خیلی گشاد میشهحالا عکس بده ببینیم قیمتش چندخ

چند تا پیج دیدم 

یکی هم مال روبیکا فوق العاده ارزون /:

یکی هم 3tyle بزنی سایتش میاد اسمش فککنم این 

هَنی هَنی تو عزیز ترینمی گل :) 

چند تا پیج دیدم یکی هم مال روبیکا فوق العاده ارزون /:یکی هم 3tyle بزنی سایتش میاد اسمش فککنم این

روبیکا رو بده منم ببینم 

معتبره؟

من ارزونتر از یه پیج ندیدم البته هم لباساش خوبه هم قیمت هم‌جنسش نسبت ب قیمت عالی

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
روبیکا رو بده منم ببینم معتبره؟من ارزونتر از یه پیج ندیدم البته هم لباساش خوبه هم قیمت هم‌جنسش نسبت ...

اسم‌ش چیه؟

من روبینا ارزانسرای غزل دنبال میکنم

🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁
اسم‌ش چیه؟من روبینا ارزانسرای غزل دنبال میکنم

پیدا نکردم غزل 

پیج اینستا

Lebas_kafshdozak