2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هقققق🥲🥲🥲خوش ب حالتون

الهی در بهترین زمان و در بهترین شرایط مشرف بشین و اما رضا نگاهش همیشه به زندگیتون باشه

♥️⁩الَّلهُمَّ صلِّ عَلی مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّد و عجِّل فَرَجَهُم♥️⁩

خودم نتونستم عکس بگیرم‌متاسفانه اما ازین عکس خیلی خوشم اومد   الهی ک امام رضا ع همیشه پشت و پناهت باشه و به زودی دوباره مشرف بشی عزیزم

الهی در بهترین زمان و در بهترین شرایط مشرف بشین و اما رضا نگاهش همیشه به زندگیتون باشه

مرسییی من زمستون میخوام ی روزه برم و بیام به نظرتون کدوم ماه برم که سرماش کمتر باشه؟؟اول اسفند خوبه؟

مرسییی من زمستون میخوام ی روزه برم و بیام به نظرتون کدوم ماه برم که سرماش کمتر باشه؟؟اول اسفند خوبه؟

مشهد کاملا غیر قابل پیش بینی هست‌ از حالا ، خیلی وقتا اوایل اسفند هم بی نهایت سوز داره و سرده و باید قبلش هواشناسی رو چک کنین، حتی یادمه یکسال توی فروردین هم برف زیادی بارید ، اما به نظرم دو هفته قبل از عید خیلی خوبه ، هم اینکه همه مشغول خونه تکونی هستن و برا عید میخوان بیان هم معمولا دیگه هوا بهتره. امیدوارم یک سفر عالی داشته باشی ، و دست مر برگردی   هر امری هم داشته باشی مشهد روی چشم‌میزارم 

خودم نتونستم عکس بگیرم‌متاسفانه اما ازین عکس خیلی خوشم اومد الهی ک امام رضا ع همیشه پشت و پناهت با ...

ممنون فداتشم رفتی یااصلا الان تواون شهری برا بچه هام ک مریضن برا زندگیم ک همیشه اشوبه دعا کن

ممنون فداتشم رفتی یااصلا الان تواون شهری برا بچه هام ک مریضن برا زندگیم ک همیشه اشوبه دعا کن

از امام رضا میخوام یک لحظه نگاهشون از زندگیتون برنداره و با دل رئوفش براتون دعا کنه تا زندگیتون سراسر نور و آرامش باشه . الهی آمین