2777
2789
من اصن در موزد قیمتش باهاش حرف نزدم الان خوابه فردا صحبت میکنم کلا میخوام بگم چنتا چیز نقره ک دوس دا ...

قربونت🥲🥲 اره خوبه باز داشتم حرص میخوردم میگقتم اینقدر زحمت کشیده شده واسه پول یهو خراب نشه و بی ارزش 😑 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😅باشه عزیزم اگ برای سرمایه باشع ک همون پولش رو ترید میکنه، برای سرمایع چیزی نمیخره بیشتر بخاطر خوشح ...

خدایی خیالم راحت شد😄🤣 داشتم خیلی حرص میخوردم 😑اره اینجور بهتره 

ترید بلده همسرتون؟ حرفه ای هستن؟ 

جذی نگو😅بجا اینک تشکر کنم خفش میکنم

اینکار نکن

ذوق کن تشکر کن 

منم از روی دلسوزی وقتی شوهرم یچیز گرون برام می‌گرفت غصه میخوردم و بهش میگفتم دیگه نخر ارزونتر بخر

الان یا نمیخره یا آشغال میخره

عکسشو بزاربا اجازه اسی من ی سوال بپرسماگ شما خودتون النگو دوسنداشته باشین ولی شوهرتون خیلیییی از ی م ...

اونا چون ندارن نمیدازن 

پندی برای یک عمر: نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند🤞🎀💟🌾
میگم ک من عاشق نقره امو اره الانم ناراحتم چون اگ خیلی پولش باشه باید چیز دیگ تی میخرید ولی همیشه از ...

مبارکت باشه اما ی سرویس نگه دار بقیه رو پس بده اخه بعدا فکر نکنم کسی بخره

اونا چون ندارن نمیدازن

وای ینی من عاشق طلام. اخیرا دوستامو دیدم یجوری نگاه میکنن ب ادم ک انگار چون النگو ميندازم یا چون مانتو بلند تنم بود عقب موندم😐 خیلی ناراحت شدم بخدا

من چون تپلم کوتاه بپوشم چاق تر و کوتوله میشم مانتو بلند میپوشم معمولا. نمیدونم چرا بعضیا انقدر بیشعورن

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
وای ینی من عاشق طلام. اخیرا دوستامو دیدم یجوری نگاه میکنن ب ادم ک انگار چون النگو ميندازم یا چون مان ...

ولشون کن چون خودشون نمیتونن بندازن حسودی میکنن کم چیزی نیس که طلاس😁 الانم که مانتو بلند مده 

پندی برای یک عمر: نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند🤞🎀💟🌾