2777
2789
گفتم برات زود بود پدر بشی گفت گمشو برو بنداز فقط دست از سر من بردار  گفت تو کی هستی که میگی بر ...

این حرف روحیه مردا رو خیلی خراب میکنه نگوووو عزیزززززممم

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
مگه خودش خواسته بیاد؟؟؟؟؟ شما آوردینش اون الان یه موجود ضعیف و بی پناهه😢😢😢😢😢

منم وقتی جواب آزمایشو گرفتم رو ابرا بودم

ولی انقد اشکمو در آورده زده شدم

کلا شوهرمن آدم عصبی ایه

لطفا برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید 💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا بچمو دوس ندارم. کاش نبود باعث همه دعواها و کج خلقی هام اونه

بخاطر هورمونات که حساس شدی بانو

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
بخاطر هورمونات که حساس شدی بانو

میدونم

انتظار زیادیه که بخوام شوهرمم این وضعیتو درک کنه؟؟ بهش گفتم من زودرنج شدم قبول تو یذره کوتاه بیا نه بخاطر من. بخاطر بچه

میگه اینهمه زن میزان.  تو نوبری.  شانس منه

لطفا برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید 💗
میدونم انتظار زیادیه که بخوام شوهرمم این وضعیتو درک کنه؟؟ بهش گفتم من زودرنج شدم قبول تو یذره کوتاه ...

نه توقع زیادی نیست ولی یکم شما یکم ایشون کوتاه بیایید دیگه ...فردا شاااد باش مردا اینجورین شادی ک تو صورتت ببینن همه کار میکنن ..نمیدونم چرا موقعی ک خانم ها ناراحت یا مریضن اونا بدتر از ما میشن انگار روحیه شونو میبازن...

بازم خودت میدونی گلم.اما امتحان کن بیا شاد و خوشحال باش با مهربونی ازش کمک بگیر بدون تکرار یک حرف و لحظه ای یکم فرصت بده باهات را میاد فعلا ۷ماه دیگ در پیش داری..

میدونم انتظار زیادیه که بخوام شوهرمم این وضعیتو درک کنه؟؟ بهش گفتم من زودرنج شدم قبول تو یذره کوتاه ...

شوهر منم مراعات نمبکنه، غصه نخور 

وقتی یه شهر دیگه و نزدیک خانواده شوهر ازدواج میکنید، در واقع ازدواج نکردید به اسیری رفتید😒😒😒😒😒😒یک جور خودکشیه