2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 240833 بازدید | 1763 پست
اسی چرا وقتی داره بهت توهین میکنه چیزی نمیگین بابا گذشت اون زمانی ک دخترا و خانم ها تو سری خور آقایو ...

باز خیلی از آشغالا قابل بازیافتن ولی این حتی از اشغالم کمتره 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
مرسی از وقتی که برام گذاشتی و حرفای قشنگت 🙂🤌🏻 حتی با خوندنشونم حس خوبی بهم دست داد ولی اینکه میگی ...

خب چون توی زندگیته

اول تا تهش برو ازش طلاق بگیری بعدم فراموشی

سخته ولی مرگ که نیست.فقط مرگ درمان نداره

تو به خودت تلقین میکنی که نمیشه نمیتونم

بگو میشه میتونم.نمیدونم شاید من نمیتونم درکت کنم که چجوری این همه خاری و خفت رو قبول میکنی،تویی که خیلی شانسای بهتری میتونی داشته باشی و اصلا حالِ دلت بدونِ این حرومزاده بهتره.

طرف میره امریکا خودشو درمان میکنه تو نمیتونی برای درمانِ حالت یه قدمی برا خودت برداری؟

این ع.نِ به آدم نبرده رو سیفونشو بکش

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرسی از وقتی که برام گذاشتی و حرفای قشنگت 🙂🤌🏻 حتی با خوندنشونم حس خوبی بهم دست داد ولی اینکه میگی ...

خوشحالم حس خوبی بهت دست داد زیبا. پس سعی کن بیشتر از یه هفته فاصله بگیری.. 

وقتی همیشه حالت با این آدم بده ناخودآگاه حال اطرافیان و خانوادت رو هم خراب میکنی. 

باور کن میدونم همش تو دلت میگی بدون این آدم نمیتونی و... ولی اینا همه تلقینه بیشترش. مطمئن باش مغزت اصلا این همه درد و خفتو دوست نداره. خیلی دیر متوجه میشیم که هیچی تو دنیا جز روحمون و پدر مادرمون باهامون نمیمونه. 

من فک میکنم کسی برا دعایی طلسمی چیزی کرده میتونی یه تیری بزنی تو تاریکی و اینم امتحان کنی؟اخه خیلی خ ...

اولین نفری نیستی که اینو داره بهم میگه 

کل خانواده و فامیلامو دوستامم نظرشون همینه چون از نظر هیشکی این رفتارا عادی نیست 

باز خیلی از آشغالا قابل بازیافتن ولی این حتی از اشغالم کمتره

اسی به خودت احترام بزار 

برا خودت ارزش قائل شو قشنگم 

کسی ک تو عقد اینطور با خانومش صحبت میکنه بعد ازدواج نه تنها درست نمیشه بدتر  هم میشه

حتی دیگه جوابش هم نده

بعضی #دوستت دارم ها بی #فایدست مثل #موفق باشید های #آخر برگه #امتحانی...!🤌🏻 

عزیز دلم 

با اینکه انقدر عذابت داده ولی درک میکنم که از قلبت بیرون نمیره 

با این مرد زندگی نمیشه از این به بعد اگه گفت لجن یاد خودش بیوفت 

حتما طلاق بگیر نزار دیرتر بشه بعدا پشیمون تر بشی میدونم چقد سخته میدونم نمیتونی ازش متنفر بشی اما عاقل باش باشه؟ 

آدم اگه عصبانی بشه ناخواسته از دهنش حرف بیرون میاد نه اینکه توی این حجم از پیام خودشو خالی کنه دیگه نمیشه گفت عصبی بوده فقط این از الان تهش معلومه 

خلاصه بگم باید هرچه زودتر تمومش کنی زندگی تو با اون زندگی نمیشه 

خوشحالم حس خوبی بهت دست داد زیبا. پس سعی کن بیشتر از یه هفته فاصله بگیری.. وقتی همیشه حالت با این آد ...

مامانم از روزی که این آدم وارد زندگیم شده یه روز خوش نداره چون هربار دعوامون شده ( هر ماه ) خونه رو به قول مامانم جهنم کردم .. 

نه فقط زندگی خودمو بلکه زندگی خانوادمم تحت شعاع قرار داده 

اولین نفری نیستی که اینو داره بهم میگه کل خانواده و فامیلامو دوستامم نظرشون همینه چون از نظر هیشکی ا ...

نه من درک میکنم معتاد آدم شدنو میفهمم دوست داشتنو منم تجربه کردم ولی وقتی رهاش کردم و رفتم بعد مدتها ارزش خودمو فهمیدم دیدم زندگی چقد قشنگه چقد ارزو داشتم ک ازم گرفته بوددیگه ب هیچ عنوان حاضر نیستم ب خاطر کسی از خودم بزنم .توام فقط باید یکم تحمل کنی رهاش کنی 

💜💙🧡تو نیمی از من نیستی تمام منی💜💙🧡

مامانم از روزی که این آدم وارد زندگیم شده یه روز خوش نداره چون هربار دعوامون شده ( هر ماه ) خونه رو ...

یکم روی خودت کار کنی شک ندارم زندگیت بهتر میشه. این آدم واقعا سمه. تو سال 2024 واقعا عجیبه کهه یه آدمی پیدا بشه انقدر فکرش محدود باشه که حتی اجازه دانشگاهم نده. اصلا اون کیه؟ تو یه شخصیت مستقلی. تو خودت  انسانی قدرت تفکر و تصمیم گیری داری.

از تعداد پستام میتونی بفهمی عضو فعال نیستم و قصد تبلیغ ندارم اما برام مهم بودی که وارد کاربریم شدم بهت بگم از دوران کودکیت خیلی طرحواره توی زندگیت داری. منم با این موضوع آشنا نبودم داخل اینستا پیج سعید بابایی رو فالوو کردم درباره طرحواره ها صحبت میکنه مثلا ببین یه ادمی که مامانش بچه که بوده نقش قربانی رو تو خونشون داشته این آدم وقتی بزرگ بشه طرحواره وابستگی داره و مدام میخاد مامانشو راضی کنه. آدمی که مدام با انجام یه سری کارها تو بچگی تشویق شده یاد گرفته تو بزرگسالی به دیگران خدمات ارائه بده تا دوستش داشته باشن و طرحواره ایثار داره. اگر تو بچگی بهت گفتن اگر فلان کارو کنی میزاریمت و میریم یا دیگه دوست نداریم طرحواره رهاشدگی داری و ترس از دست دادن. خیلی به گذشتت فکر کن میفهمی مشکل از خودته باید درمانشون کنی بعد عین آشغال از زندگیت میندازیش بیرون

اولین نفری نیستی که اینو داره بهم میگه کل خانواده و فامیلامو دوستامم نظرشون همینه چون از نظر هیشکی ا ...

خب چرا کاری نمیکنی؟

امار بگیر ببین کجا واقعیه طلسم باطل میکنن بری انجام بدی.

بخدا خواهرِ من از تو بدتره ولی ۳ تا بچه داره،ینی انقد حرصی میشیم از دستش من که قطع رابطه ام باهاش تحمل ندارم ببینم خواهرم اینجوری خارو خفیف میکنه خودشو.

دفعه اخر انقد به خودشو شوهرش فحش دادم بعدم باهام کات کرد گفتم به درک ولی حداقل دلمو خالی کردم.

اونم شوهرش علاف معتاد دست بزن و....خواهرم خودش میره سرِ کار. بهش میگیم حداقل بیا قهر کن تا این عوضی ادم شه،میگه نه اگه بیام خودشو میکشه منم شستم پهنش کردم تمام.گفتم تو خودت توی زندگیت واموندی ۳تا ۳تا هم برامون زاییدی قرضو قسطاشو بابام میده،مامانم میده،اینو اون میدن.....

دلمون از دستش خونه اونم مث تو عاشقِ،بعضی وقتا فک میکنم‌دارم خواب میبینم که خواهرم همچین خفتی رو تحمل میکنه

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

عزیز دلم با اینکه انقدر عذابت داده ولی درک میکنم که از قلبت بیرون نمیره با این مرد زندگی نمیشه از ای ...

دردش عصبی بودن نبود مطمعنم داره خیانت میکنه 

هروقت می‌خواد بره پی عشق و حال منو مقصر جلوه میده 

یبار عمم و‌ دختر عمم از شهرستان اومده بودن خونمون کلی باهاشون برنامه ریخته بودم که روزی که خونه ما هستن بریم جاهای مختلف 

داشتم حاضر میشدم که گفت کجا ؟؟؟ حق نداری بری بری من میدونم و تو ، همینجوری یهویی الکی .. فکرشو نمیکرد قبول کنم و خونه بمونم ولی من گفتم باشه 

با بغض تنها موندم خونه رو مرتب کردم بعد چت ساعت زنگ زد با عصبانیت گفت کجاییی؟؟؟ گفتم خونه رو مرتب میکردم الان نشستم چایی بخورم گفت اهان باشه قطع کرد تا اخر شب بهش نه زنگ زدم نه پیام دادم وقتی میخواستم زنگ زدم بهش گفتم کجایی ؟ هرچی از دهنش درومد بهم گفت  بعدم کلیییییییی پیام داد یعنی شیت گذاشت کنار منو .. 

اینارو گفتم که بدونی چجور آدمیِه کلا وقتی می‌خواد بره با نقشه منو مقصر میکنه